• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama sandalyesi

plusmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba kullanışlı ama güvenli mama sandalyesi önerebilirmisiniz

Canım ben kızıma kiwi markasının mama sandalyesini aldım. Gayette memnunum araştırıp almıştım ayak basma yerleri kaç kg kadar taşıyacağı vs. Uzun süre kullanım için de iyi. Sen de bi bakabilirsin bu markaya.

Ben eve Joie mimzy aldım. Koltuk gibi olması açısından güvenli ama tabi epey yer kaplıyor. Sık sık temizlediğinde sıkıntı olmuyor. Bir de memlekete tatile gitmiştik orada da E-Bebek baby plus portatif sandalyesini kullandık. Sök tak olanlardan. Hani o da hafif ve küçük olması açısından gayet güzel kullanışlı. Hatta bazı anneler onu öneriyor. Banyoya at hemen yıka çok kolay diye.

İkea antilop maceraya gerek yok,saçma sapan para verip aldığım bi model var para çöp oldu

ben de ikea antilop kullanıyorum. alt kısmına basamak alırsanız sorun olmayacaktır. ayaklarına destek gerekiyor çünkü.

annemin evinde de chicconun bir modelini kullanıyorum ama gerçekten çok yer kaplıyor. kendi mutfağım ufak diye ikea tercih ettim. çok da memnunum. temizlemesi de taşıması da çok kolay.

Back
X