- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- Konu Sahibi pembepante
kızlar mrb bn bebeğime mama sandalyesi arıyorum chicco 2 el olabilir satmak isteyen olursa bana msj atsın yada önerebileceğiniz bişiler yardımcı olun kızlaeerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cok teşkkrlerr cnm hemen bakıcamİkeada plastik mama sandalyeleri var; çok kullanışlı. Yıkayabiliyorsun. Ayakları sokuluyor istediğin yere taşıyabiliyorsun. Çok yer kaplamıyor
Ben diğerlerindense bundan memnun kaldım.
Bulursanız bir bakın derim.
nekdr bide foto gönderebilrmisnzchicco nun mama sandalyesini almıştık, anneannede kullanıldığı için tertemiz.. ankaradaysanız bakın derim.. ikea sandalyeler iyi ancak 2-3 kademe yatışlı olan sandalyeler daha pratik oluyor aklınızda olsun
125 tl diye düşünüyorum. Ankaradaysanız gelip görebilirsiniznekdr bide foto gönderebilrmisnz
Ben almak isterim nekadar nerdesiniz ve resim rica ediyorumben de var ikea mama sandalyesi nerede oturuyorsunuz?
50 tlye verirmisiniz ihtiyacım var125 tl diye düşünüyorum. Ankaradaysanız gelip görebilirsiniz
Inanın mümkün değil, sıfırı 350 lira oldu mama sandalyelerinin. O kadar az kullanıldı ki.. 100 liradan aşağı vermeyi düşünmüyorum50 tlye verirmisiniz ihtiyacım var
Sunny Baby marka var ilgileniyorsanız 150 tlkızlar mrb bn bebeğime mama sandalyesi arıyorum chicco 2 el olabilir satmak isteyen olursa bana msj atsın yada önerebileceğiniz bişiler yardımcı olun kızlaeerrr
Ben almak isterim nekadar nerdesiniz ve resim rica ediyorum
Pardon 35 TL yazıcaktım 40 yazmışım.
Bu ikea ninki değil mi ? Bunun sıfırını 60 a aldık daha yeni minderi de 20 tl toplam 80 e aldık. 2. El için fiyatiniz çok fazla değil mi ? Ya indirimli verin millete yada hayrina verin birine.
ikinci çocuğum oldu ona kullanacağım. :)