Bebek Beslenmesi Mama sandalyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ChemistryEngineer

Mrs.Engineer
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
36
18
298
35
Merhaba hanımlar :)
BİM'e gelen bir mama sandalyesi var; beyaz renk, önünde oyuncağı var. Bu üründen aldım küçük olması ve fazla yer tutmaması avantajı açısından tercih ettim. Ayrıca kolay da temizleniyor gibi görünüyor. Ama sorum şu, çok hafif olduğu için acaba bebeğim hareket ettikçe devrilir mi diye korkuyorum.
Kullananlar varsa beni bilgilendirirse sevinirim. Bende ona göre tedbir alırım :) şimdiden teşekkürler :*

Slm .soylediginiz urunu biliyorym.cocugunuzun devirebilmesi =kac aylik ,hareketlimivs vs durumlarina bagli.benim kuzu agir ve buyuk devrilmesi zor bi model olmasina ragmen dotu ile devirmeye calisiyo ayaga kalkiyo ileri geri salliyo vs .bebekkende hareketli idi ayagi ile masaya dayanip itme hareketi beni olduruyor mesela.kontrol altinda kullanacaginiz pratik bir urun ama arkanizi donmeyin bu kuzular herseyi denemeye aciklar .ben bi onceko mama sandalyesini kullanir iken tezgahta arkami donmem ile benimkini masanin uzerinde gordum yemek mamasina cikmis emekleyerek sok oldum:)

Bende arıyorum ama aklıma yatan bir model bulamadım nelere dikkat etmek lazım? Benim meleğim 6 aylık ve 6 kilo zayıf prensesim benim :)

İKEA mama sandalyesini tek geçerim.
Hem memnun kaldığım bir ürün, hem temizliği kolay.
Özlelikle de demonte oluşu aşırı kolaylık.
Fiyatı da uygun, malzemenin de dayanıklılığı tartışılmaz zaten.
2 senedir kullanıyorum, düşme sorunu yaşamadım çok şükür.

Arkadaşa katılıyorum ikea hem kullanışlı hem ucuz hemde kolay sökülüyor ama tabikide bebeği gözetim altında tutmak gerekiyor

Ben kraft dondi sallanan mama sandalyesini kullanıyorum, rahat ancak ben daha pratik mama sandalyesi almak istiyorum alan olsa dondiyi hemen satacm

Ben chicco polly 2 in 1 kullanıyorum çok memnunum tavsiye isteyenler göz önünde bulundurabilir.Fiyatıda piyasadakilerle hemen hemen aynıydı.Ben Fethiyede pamidor mağazasından aldım.Sunny baby falan vardı onların fiyatı 350ydi bende bu ürünü indirimli olarak 400 e aldım ve çok memnunum

Bahsettiğiniz mama sandalyesi tam olarak hangisi? 50 tl civarında var bir model o mu?

Bahsettigim ayakları metal üst kısmı beyaz plastik. Kullanımı ve temizliği çok kolay. İlk oğluma kullandım nerdeyse 3 senedir. Şimdi 2. Bebeğim oldu ona da kullanacağım. Geçen gün girdim banyoya bir güzel çamaşır sulu cif ile temizledim her yerini. Yeniden farkı kalmadı.

Hantal gereksiz büyüklükte mama sandalyeleri hem çok yer kaplıyor hem de temizliği zor.

Teşekkür ederim cevabın için
Bende iki gün önce e bebek den aldım indirimden beyaz portatif dediğin gibi zaten o kadar çok ıvır zıvırları var kii mama sandalyesinin hantalına hiç gerek yokmuş bakalım mama sandalyesi tamam da bi de yemesini öğrenebilsek herşey güzel olucak inşallah

Öğrenir öğrenir sen de hayret edersin. O kadar çabuk büyüyorlar ki Allah sağlık versin inşallah en önemlisi o

Bende senn bahsettign mama sandalyesini kullaniyorum.memnunum bence mama sandalyesine cok para vermeye gerek yok benm kizim 1.5 yasinda bi ara ayaga kalkiyordu ustunde.simdi yapmiyor ama yinede onu tek birakmiyorm sandalyede zaten o yemek yerken yaninayim sonrada kaldiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…