Bebek İkinci El Mama sandalyesii çok pratik ve güzel 25.tl

Yok canım, ben inanmıyorum..birisi yasal yollardan hakkını arayacağını yazmıştı ya o yüzden 18 yaş altında oldugunu söylemiştir..hesap no.lar kiminmis o zaman,okumuyor mu bu kızlar nasıl sıkılacak vakit bulmuşlar..zamanında cok inandım ya simdi de ikna olamıyorum bi turlu :)

Canım sandalyeyi alabilmek için rüyaya yatman gerekiyor,uslu bir çocuk olursak şirinleri görebiliriz netekim:))

Yok canım, ben inanmıyorum..birisi yasal yollardan hakkını arayacağını yazmıştı ya o yüzden 18 yaş altında oldugunu söylemiştir..hesap no.lar kiminmis o zaman,okumuyor mu bu kızlar nasıl sıkılacak vakit bulmuşlar..zamanında cok inandım ya simdi de ikna olamıyorum bi turlu :)

vallahi msj atmışlar işte kazene,hesap noları biri ablasının biri annesininmiymiş neymiş,öyle birşeyler yazmışlar.Yanarım yanarım 1 günümü şu elmalıya harcadığıma yanarım,içimden geçenleri tahmin edersin:37:

Sorma :) benim bebek daha emeklemeyi yeni öğrendi ben tutturdum ilkadim da ilkadim diye sen erken alma dedi elmalı sağolsun :) birden ayakları tombis olur ne gerek var deyince caydim mı yok yine de bi çift almak icin annedemirozun ilkadimlarina göz diktim :p

Back
X