Mama secimi

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
18 gunluk bebegim sut sagımında cok az cıkıyor 30 cc tas catlasın 40 falan ardından mama veriyorum sma mama veriyorum bu mamayı veren varmı kilo alımı nasıl oluyor veya onerdiginiz baska mama varmı

18 gunluk bebek icin aslinda yeterli sut.sutu arttirmak icin caylardan da kullanabilirsiniz.Humana,milk tea,promalt.ben sut yetmedigi zaman basinsan beri doktor tavsiyesi ile aptamil pronutra kullaniyorum.en iyisi sma ve aptamil deniyor

18 gunluk bebek icin aslinda yeterli sut.sutu arttirmak icin caylardan da kullanabilirsiniz.Humana,milk tea,promalt.ben sut yetmedigi zaman basinsan beri doktor tavsiyesi ile aptamil pronutra kullaniyorum.en iyisi sma ve aptamil deniyor
kuvezzde kaldı bebegim bir sure ilk bastan beri emziremedim sutumu sagıp goturdum az cıktı simdi de emmiyor bırakıyor bende sutu sagıp veriyorum mecbur ama az geliyor

kuvezzde kaldı bebegim bir sure ilk bastan beri emziremedim sutumu sagıp goturdum az cıktı simdi de emmiyor bırakıyor bende sutu sagıp veriyorum mecbur ama az geliyor

Sütün miktarını doktora danıştınız mı, belki yeterlidir şu an için...

Sma hakkında bilgim yok. Çok kısa süre mama kullanmıştım, onda da aptamil kullandık.

canim bende hic emziremedim.Sutun miktari 18 gunluk oldugu ici yeterli aslinda sen hem markayi hem de miktari doktoruna danis,mama vermene gerek bile kalmayabilir.arttirici caylarla insallah artar

Benzer bir problem yaşasaydım çok mu çılgınca bilemiyorum ama mama yerine doktorun tavsiye ettiği oranda sulandırıp keçi sütü verirdim bebeğime. Bu mamaların hiçbirine güvenmiyorum, piyasadan toplatılan mama haberlerini unutamıyorum. Anne sütü artırılamıyorsa doğada yakın bir alternatifinin bulunduğuna inanıyorum.

Umarım bebeğiniz için en doğru seçimi yaparsınız. Bebeğinizle bol sütlü mutlu günler dilerim :KK200:

Süt sağımı bir ölçüt değildir.
Biberon emzik kullanıyorsanız ondan emmek istemiyordur
Sütü enjektör ya da kaşıkla verin
Doyma kriteri yenidoğanda günde 3 kere 1 lira büyüklüğünde kaka yapmasıdır.
Mama başlar ve artırırsanız hep öyle gider ve Eninde sonunda bırakır memeyi
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun yardımcı olurlar

Emzirin tabiki oncelikle. Ben sma kullanmistim baska marka kulanmadim. Kilo alsirsigini soylemem ama kabizlik veya iahal gibinproblemwlrimz olmadi gazda yapmazdi.memnundum ben

tabiki öncelikle emzirin. bol bol emzirin. doktor kontrolünde bebeğinizi tartarlar ve sütünüzün yetip yetmediği anlaşılır. bu durumda doktorunuz bir mama tavsiyesi verebilir. bize hipp tavsiye etmişlerdi. ayrıca mama içen bebek annesini emmeyi bırakır diyenler yanılıyor. bu şekilde genelleme yapmak hiç doğru değil. çünkü benim kızım 14 aylık ve hala emiyor.

Back
X