- 10 Eylül 2015
- 26
- 10
- 3
- 35
Merhaba hanimlar. Eylul 25de dogum yaptim. 38haftada suyumun gelmesiyle bebegim de dunyaya geldi. Iki hafta oncesinde esimi terketmistim bebek dogunca tekrar evime dondum. Bu sikinti stresin icinde ilk iki gun sutum gelmedi. Bebegim emerken uyuyor, surekli uyuyordu. Sagolsun basimdaki kaynana belasina sutumun gelmedini bi turlu anlatamadim. Bebek daha 3gunlukken tum itirazima ragmen sabahin 10unda soba yakmadan bana bile soguk gelen bir suyla bebegimi yikadi ve bebegim ertesi gun hastalandi. Hastanede kuveze aldilar 4gunde 400gram kaybetmisti. Her iki saatte bir sut sagip verdim ama.bebege yetmedi cunku iki gogsumden toplam 20cc cikiyordu. Buna ragmen suclamalar hic bitmedi yemedin icmedin vb. 3gun hastanede yatti kuzum. Ciktiktan sonra da kaynana belasi pesimi birakmadi. Evime gelip bana yardim etmedi bide sen bebegi kiskanoyosun bizden gelmicez dedi. Halbuki bana bakmak zor geldi. Annem uzakta ve calistigi icin gelemedi. Tek basima her saat aglaya aglaya 3bucuk aylik yaptim cocugumu. Simdi hersey guzel sutum cogaldi ama aksam illa 60cc mama icmeden uyumuyor bebegim. Gunduz en fazla toplam 3saat uyuyor gece de 1 ya da 2kez uyaniyor. Gunduz surekli emiyor aksama kadar cok yoruluyorum sutum kesiliyor. Cok daraldim kimseyle bitsey paylasamiyorum cunku hep suclaniyorum sen yemiyosun icmiyosun sutun olmuyo diye. Halbuki denemedigim sey kalmadi. Nolur bana bi care. Boyle sorun yasayan sutle imtihan olan var mi aranizda?