sokaltan sahiplendiğim yavru kedime veteriner tavsiyesi olan tavuklu pirinçli mamayı vermeye başladım. Bu mamaya başladıktan sonra afedersiniz kakası çok kötü kokmaya başladı. Sahiplendiğimde geçici olarak wiskas almıştım onda böyle problem olmamıştı. Lütfen tavsiye verir misiniz.
Whiskas alabileceğiniz en adi mamadır. Bir süre sonra böbrek yetmezliği ve bağırsak hastalıklarına sebep oluyor. Yaş mama olarak uygun fiyata felix alın daha iyi.. Sheba da uygun fiyatlı ve iyidir.
Whiskas alabileceğiniz en adi mamadır. Bir süre sonra böbrek yetmezliği ve bağırsak hastalıklarına sebep oluyor. Yaş mama olarak uygun fiyata felix alın daha iyi.. Sheba da uygun fiyatlı ve iyidir.
bosh sanabell tahılsız olandan deneyin. bende sarman var erkek ve kısır. küçük hımbılım iştahla yiyor 65 lira civarı 2 kg, bazı ürünler 400 gr hediyeli oluyor 2.400gr bize 2 ay gidiyor. hem açık marka mama bayatmı karışık mı orjinalmı derdimiz olmuyor. kaliteli mama inanın tuylerini bile dökmüyor. arada yaş mama da veriyorum. lütfen market mamalarından almayın. hem tuvaleti kotu kokuyor tuyleri sağlıklı olmuyor ilerde de sorun oluyor. pisinizle ömürlük olun