Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mrb arkadaşlar kızım 3 gün sonra 1 aylık olacak. Sütüm yetmediği için hem mama hem süt şeklimde gidiyoruz. şuan aptamil kullanıyorum . Başka mama tavsiyeniz varmı. Aptamil şekerli diye duydum
mrb arkadaşlar kızım 3 gün sonra 1 aylık olacak. Sütüm yetmediği için hem mama hem süt şeklimde gidiyoruz. şuan aptamil kullanıyorum . Başka mama tavsiyeniz varmı. Aptamil şekerli diye duydum
Bende aptamille basladim ama cok gazimiz olmustu ve kakasini yapmakta da zorlaniyordu. Sonra golden goat a gectim bu sorunlar cozuldu ama bu sefer de asiri kusmasi oldu agir geldi sanirim midesine bu yuzden bu mamayi da birakip bebelac gold a gectim. Simdi kusmasi da kesildi gazimiz da yok kakasini da guzel yapiyor memnunuz yani :) tabi her mama her bebege iyi gelmiyor biraz denemeniz gerekebilir.
Merhaba.
Aslında mama tavsiyesini bebeğinizin takibini yapan doktordan almak daha mantıklı.
Benim kızım 6 ay civarı emdi. Sonra bıraktı. Hipp Combiotic serisi ile devam ettik. Şu an 15 aylık gece uykusuna geçmeden evvel 1 kez içer. Ben organik, güvenilir ve içerdiği probiotik ve prebiyotikler sebebiyle tercih etmiştim.
Neye göre?
İçinden kurt çıkan ve palm yağı bulundurup, besin değerleri diğer mamalara göre oldukça aşağıda olan sma mı?
Lütfen yanlış bilgilendirmeyin kimseyi.
Her mama her bebeğe iyi gelmez.
Neye göre?
İçinden kurt çıkan ve palm yağı bulundurup, besin değerleri diğer mamalara göre oldukça aşağıda olan sma mı?
Lütfen yanlış bilgilendirmeyin kimseyi.
Her mama her bebeğe iyi gelmez.