MAMA VE MEME REDDİ

of2485

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
8
1
1
25
Bebeğim 32 haftalık doğdu şuan 1 aylık emmek istemiyor mamayı zor yiyor yesede kusuyor bunu yaşayan var mı

Reflü olabilir kusma fıskıraraksa doktora gidin sütünüzü sağıp vermeyi denediniz mi ?

Reflü olabilir kusma fıskıraraksa doktora gidin sütünüzü sağıp vermeyi denediniz mi ?
Evet sağıp veriyorum onuda red ediyor hip mamaya geçtik dün akşamdan beri iki kere fışkırarak kustu doktoru aradım belki mamadandır diyor ama

Reflü olabilir mamadan sonra çocuğu dik tutun 15-20 dk gazını alın mama miktarını da 30 cc olarak verin saatte bir

Yine devam ederse bagırsaklarında yada midesinde sıkıntı olabilir doktora götürün öyle telefonda mamadandır diyen doktorda nasıl doktormuş yav

Çok erken gelmiş kıyamam ya.bence o mamadan kusuyor senin sütünü etmesi için baya çaba harcaman lazım benim de 3 ncü bebeğim ilk basata emmkte zorlandı mama verdim mamaya alıştı beni de red etti ama ben pes etmedim hep sagarak şirinkayala verdim basata sonra biberonla verdim yinede hep sütümu ağzına süre süre vermeye çalıştım sonunda başardım bir buçuk yıl sutumu emdi inşallah sende becerirsin

Bebeğim 32 haftalık doğdu şuan 1 aylık emmek istemiyor mamayı zor yiyor yesede kusuyor bunu yaşayan var mı
Benim bebeğimde 32 haftada doğmuştu. Mamaların neredeyse hepsini denedim fışkırtarak kusuyordu. Anne sütünü sağıp vermekle buldum çaresini. Sonra biraz daha büyüyünce golden goat verdiğimde kusmadı. Onu deneyin isterseniz. Birde az az verip sık vermek gerekiyor prematüre beslenmesi çok zorlayıcı. Diğer bebekler gibi düşünmeyin. Benimkinin kusmaları 14 ay civarında sonlandı.

Birde ne kadar uğraşsam da emmedi beni.zaten biberondan bile emmeyi beceremiyordu. Prematüre bebeklerin bazıları emiyor bazıları ne yapsan da emmiyor. Süt sağarak besledim ama herşey çok daha zorlayıcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…