Çok erken gelmiş kıyamam ya.bence o mamadan kusuyor senin sütünü etmesi için baya çaba harcaman lazım benim de 3 ncü bebeğim ilk basata emmkte zorlandı mama verdim mamaya alıştı beni de red etti ama ben pes etmedim hep sagarak şirinkayala verdim basata sonra biberonla verdim yinede hep sütümu ağzına süre süre vermeye çalıştım sonunda başardım bir buçuk yıl sutumu emdi inşallah sende becerirsin
Benim bebeğimde 32 haftada doğmuştu. Mamaların neredeyse hepsini denedim fışkırtarak kusuyordu. Anne sütünü sağıp vermekle buldum çaresini. Sonra biraz daha büyüyünce golden goat verdiğimde kusmadı. Onu deneyin isterseniz. Birde az az verip sık vermek gerekiyor prematüre beslenmesi çok zorlayıcı. Diğer bebekler gibi düşünmeyin. Benimkinin kusmaları 14 ay civarında sonlandı.
Benim bebeğimde 32 haftada doğmuştu. Mamaların neredeyse hepsini denedim fışkırtarak kusuyordu. Anne sütünü sağıp vermekle buldum çaresini. Sonra biraz daha büyüyünce golden goat verdiğimde kusmadı. Onu deneyin isterseniz. Birde az az verip sık vermek gerekiyor prematüre beslenmesi çok zorlayıcı. Diğer bebekler gibi düşünmeyin. Benimkinin kusmaları 14 ay civarında sonlandı.
Birde ne kadar uğraşsam da emmedi beni.zaten biberondan bile emmeyi beceremiyordu. Prematüre bebeklerin bazıları emiyor bazıları ne yapsan da emmiyor. Süt sağarak besledim ama herşey çok daha zorlayıcı oldu.