mama veren var mı benim gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar kızım 10 günlük oldu ilk günler sütüm azdı sarılıkta olunca arada mama werdik gece uyumadan önce we sabah kalkınca şimdi sütüm daha iyi bana göre emerken yutkunuyo ama saat başı en az 30 dk emiyo bi türlü uykuya dalamıyo mamayı verince 2 3 saat uyuyo bende diyorum demekki sütüm doyurmuyo öffffff napıcamı bilmiyorum sanırım mamayı artırarak wermeye devam edicez sizin bebekleriniz nasıl emince nasıl uyuyor böyle sık uyanması normal mi. azaltallım mamayı diyorum ama kayınvalidem aç o yiyince uyuyo deyip weriyo kaşıkla sanırım midesini büyüttük kızımın.keşke 2 3 ay emzirebilsem neler yapabilirim ilk aylardan mama weren arkadaşlar warsa önerileriniz neler

canım benim bebeğimde ilk zamanlar ememedi ve sütüm yok denecek kadar azdı sık sık emzirdim mamayı günde 2 defa verdim zamanla emzirdikçe sütüm çoğaldı sütüm bebeğime yaramışdı tombiş bi bebek olmuştu doktorlar sütümün yeterli olduğunu söyledi ve mamayı kestim bebeğim saat başı en az 30 dk emerdi karnı ne kadar tok olursa olsun uyumazdı...zamanla uykusu düzene girdi eğer kilo alımı iyi iseemzirmeye devam et ve aslaaa kendini suçlamaaa

canım benim bebeğim de 3 aylık oldu. İlk günden beri mama ve meme ile devam ediyoruz. Ama benimki de mamayı reddediyor artık . Mama miktarını da dr belirliyor çocuğun aldığı kiloya göre belirleniyor

merhabalar
Benim Bebişim 1 Ay 4 Günlük Oldu. Bizim De Sarılık Riskimiz Vardı Ve Bebek Hemşireleri Süt Gelmezse Mutlaka Beslemek Içn Mama Verin Dedi. Kaşıkla Verilebileceğini Bilmediğimiz Içi Biberonla Verdik. Sütüm Sanırım Az Geliyordu Ki Kızım Kıyameti Koparıyordu. Sürekli Aranıyordu Bu Durumda Biz De Mama Takviyesine Geçtik. şimdi Hem Meme Hem De Mama Veriyorum. 60 Cc Yi Günde 7 Kez Verip üstüne Meme Veriyorum Ve Hala Doymuyo :)
Bu Arada Gaz Problemimiz çok. Bu Konuda Ne önerir Siniz Arkadaşlar. Dün Ve Bugün Rezene çayı Verdim Sanki Iyi Geldi. Aynı Sorunu Yaşayanlar Varsa Cvp Yazabilirler Mi.
canim Bende Mama Veriyoirum Süte Takviye. Hangi Mamdan Kullaniyorsun Bilmiyorum Ama Sana Nacizane Bi Tavsiyem Var Ben Ole Yapiyorum Doktor Tavsiyesi Olarak. Ilk Başlarda Aptamil Kullaniyordum Ama Bütün Mamalar Demir Takviyeli Olduğu Için Zeka Geriliği Yapabiliyormuş O Yüzden Dfoktorlar Sürekli Değiştirerek Mama Vermemi Soyledi Yani Bi Kutu Aptamil Bi Kutu Bebelag Bi Kutu Sma Gibi Ben Ole Verityom Ama Mamaya Başladiktan Sona Kabizlik Sorunu Yaşadik. Aptamil In Comformil Olani Var Bütün Sindirim Sorunlarina Karşi Ben çeşit Aliyorum Bi Comformil Aptamil Veriyom Bi Diğer Mamadan Hiç Kalmadi Kabizliği Filan

arkadaşlar Kızım 10 Günlük Oldu Ilk Günler Sütüm Azdı Sarılıkta Olunca Arada Mama Werdik Gece Uyumadan önce We Sabah Kalkınca şimdi Sütüm Daha Iyi Bana Göre Emerken Yutkunuyo Ama Saat Başı En Az 30 Dk Emiyo Bi Türlü Uykuya Dalamıyo Mamayı Verince 2 3 Saat Uyuyo Bende Diyorum Demekki Sütüm Doyurmuyo öffffff Napıcamı Bilmiyorum Sanırım Mamayı Artırarak Wermeye Devam Edicez Sizin Bebekleriniz Nasıl Emince Nasıl Uyuyor Böyle Sık Uyanması Normal Mi. Azaltallım Mamayı Diyorum Ama Kayınvalidem Aç O Yiyince Uyuyo Deyip Weriyo Kaşıkla Sanırım Midesini Büyüttük Kızımın.keşke 2 3 Ay Emzirebilsem Neler Yapabilirim Ilk Aylardan Mama Weren Arkadaşlar Warsa önerileriniz Neler

Ben çaliştiğim Için Iki Ay Süt Verdim Ama Hep Huzursuzdu Ve Hiç Uyumuyordu 8 9 Saat çekiştirdiğini Biliyorum Mememi Ama Inat Etmiştim Amam Vermeyeceğim Diye Ama Işe Başlayinca Verek Zorunda Kaldim Birde Pompa Aldim Biberon çok Geldiği Için Mememi Almaqdiği Oluyo O Zaman Pompayla Sağip Veriyorum Yani Bi şekilde Anne Sütü Almiş Oluyor Az Olsada

Back
X