• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Mamajoo elektrikli süt pompası ve baba sling satıyorum

Alevds

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
9
0
1
İstanbul
Ikiside sıfır ayarında kutularında. Pompa gecen hafta alındı 2 sene garantisi var, kullanılmadı.
Pompayı kargo benden 180 liraya satıyorum. Hastane tipi pompalardan daha fazla çekim gücü var ve her yere taşınabilir, çok ufak. Küçük ve büyük ağızlı tüm biberonlara uyumlu. Yanında biberonu mevcut.

Baba sling 90 lira+kargo. Bir kere denedim sadece. Bel fıtığımdan dolayı kullanamadım. Oğlumu kucağımda taşımam yasak maalesef :( kılıfı, orijinal kutusu var.

Istanbul içinde elden de teslim edebilirim.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407360431.028308.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407360440.286878.webp

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ikiside sıfır ayarında kutularında. Pompa gecen hafta alındı 2 sene garantisi var, kullanılmadı.
Pompayı kargo benden 180 liraya satıyorum. Hastane tipi pompalardan daha fazla çekim gücü var ve her yere taşınabilir, çok ufak. Küçük ve büyük ağızlı tüm biberonlara uyumlu. Yanında biberonu mevcut.

Baba sling 90 lira+kargo. Bir kere denedim sadece. Bel fıtığımdan dolayı kullanamadım. Oğlumu kucağımda taşımam yasak maalesef :( kılıfı, orijinal kutusu var.

Istanbul içinde elden de teslim edebilirim.

Eki Görüntüle 1211667 Eki Görüntüle 1211669

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pompayı neden satıyosunn:44:

Hastane tipi pompa kiraladık 3 ay peşin verdik. Bunu da dışarı çıktığımda kullanmak için aldım bir heves ama sonra gereksiz geldi. Bir de tekli olduğu için İş yerinde sağlarken zaman kaybediyorum. Pompada bir sorun yok.

Alevds

Back
X