Doğuma Hazırlık Mamas Papas Buzz Ana Kucağı mı tiny love mı kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bebegin hayirli olsun sagsaglim kucagina almak nasip olsun insAllah bende bebegime e-bebekten 300 tl verip tiny love 3 aldim ama epi topu 3 kere yatirdim icinde.biraz daha buyudugunde anca mama sandalyesi olarak kullanirim o kadar memnunsuzum.besik sallanir diyor ama assagi yukari dogru sallaniyor ama sallanmada oyle iyi bir sekilde degil yarim yarim sallaniyor ondada yere vurup ses cikariyor.titresimli ama oda rahatsiz ediyor pek guzel degil sadece muzigi iyi oyuncaklari dikkat cekiyor bana sorarsan baska markalarin o fiyata kendi kendine otomatik olarak sallanan ana kucaklari var dha guzel simdiki aklim olsaydi tiny love verceim paraya baska marka alirdim bebekte keyiflenirdi.Simdi bos bos odasinda duruyor :))

sağol canım cevap yazdığın için

bende aldımmı uzun süre kullanmak isterim ,bide chicco nun ana kucakları var bide fisherin onlara bi bakıcam ,çoğu 9 kiloya kadar 18 kiloya kadar olanları vermış onlara bakıyım bide

Merhaba bende tiny love ana kucağını kullanıyorum.kızım 9aylık oldu,doğduğundan beri hergün kullandık.ilk zamanlar gün içinde kızımı orda uyuttum ,yatar pozisyonda .sonralarımda bebek koltuğu olarak kullandık.ancak benım evım 2 katlı olduğundan çok kullandık, yanı kızımı odası yukarda olduğundan gün içinde gözümün önünden ayırmak istemediğimden onda yatırdım.bu sebeple eğer evin tek katta ise benzer ve daha ucuz ürünlere de göz atabilirsin bence.

Benim oğlum şu an 4 aylık doğduğundan beri Tiny Love ın içinde yatıyor. Ben şahsen çok memnunum bende uzun kullanacağım bir şey düşünmüştüm açıkcası ve isteğimi karşıladığına inanıyorum. Gece yatağımın yanına koyuyorum orada uyuyor gündüz yine orda uyuyor şimdilerde oyuncakları ile de oynamaya başladık tabi ben içine kalınca bir minder alıp koydum yoksa uzun süre yatamazdı. Bende çok çelişkiye düşmüştüm hatta aşağıdaki konuda bende akıl sormuştum sonrada tecrübelerimi paylaştım.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/588208-ana-kucagi-ev-tipi-oto-koltugu.html

Gamze_58 tiny love analuvağını satmayı düşünüyor musun yada bu üründen satmak isteyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…