Bebek Beslenmesi mamaya başlamak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asyanurseli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
1
0
1
33
merhaba arkadaşlar. benim kızım 5 aylık sütüm yaramıyordu şimdi de hiç emmiyor. sütüm de yok sayılır zaten. mamaya başladım ancak biberonu kabul etmiyor. bu şekilde devam edip alıştırabilir miyim? aç kalmasının bi süre bi mahsuru olur mu? alışır mı?

Canım alisir illaki aç kalınca.
Öncelikle sakinken biberonu ver. Ağlarken almaz. Ayrıca ben kizima saç kurutma makinasıni açarak aldirttiriyordum ayrıca biberonun ucundan ağzına biraz süt sıktım o zaman anlıyor. Dediğim gibi önce sakin olmasi lazim.

Mamann değiştir. Birde biberon ucunu kauçuk dene benim Gögs ucum yok Du en yakını lansinoh olduğu için tutdu Avent baya memnun kalanlar var ilk etap da tadına alışması için kaşıkla verebilirsin ama mutlaka mama değiştir dene ve biberon ucunu değiştirerek dene ek gıdaya da geçmişsindir diye düşünüyorum emmeye bebekler 4 ay dan başlayan bilir aç Kalmaz

Back
X