Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Mamaya baslayayaim mı ☹️

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
Bütün bebekler sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
17 Nisan'da doğum yaptım 3630 gr 50 cm
17 temmuzda 3.ay kontrolünde 5600 61 cm

dr az kilo alıyor mama takviyesi yapalım dedi,ben veemedm ama emzirirm hâlâ internette araştırıyorum ortalama çıkıyor kilosu aylık 600-700gr kadar almış. Sizce nasıl var mı benim durumunda olan

Mamadan bu kadar korkmayin ben hem meme hem mama vererek 10. Aya kadar devam ettim. Sonra memeyi kesmek durumunda kaldim mamayla devam ettik. Guvenilir iyi bir marka mama alın. Hipp kullandik biz tavsiye ederim.

Merhaba benim kızımda 4 nisan doğumlu çocuk doktorumuz bize ayda 600+ gr kilo almasının normal olduğunu söyledi ayrıca kilosu şuan gayet iyi ben olsam mama vermezdim

Merhaba benim kızımda 4 nisan doğumlu çocuk doktorumuz bize ayda 600+ gr kilo almasının normal olduğunu söyledi ayrıca kilosu şuan gayet iyi ben olsam mama vermezdim

Ben de vermedim ayın 17sinden beri en azından biraz daha bekleyelim dedim ama aklım da takıldı açıkçası

Teşekkür ederim yazdığın için

Mamadan bu kadar korkmayin ben hem meme hem mama vererek 10. Aya kadar devam ettim. Sonra memeyi kesmek durumunda kaldim mamayla devam ettik. Guvenilir iyi bir marka mama alın. Hipp kullandik biz tavsiye ederim.

Mamadam korkmak degilde emmeyi bırakırsa diye endişeleniyorum. Yakin arkadaşimin kızı bir ay sonra emmeyi bırakıp mamayla devam etti o yüzden baslamak istemefm
Teşekkürler tavsiyen için

Ben de vermedim ayın 17sinden beri en azından biraz daha bekleyelim dedim ama aklım da takıldı açıkçası

Teşekkür ederim yazdığın için
Canım şöyle yapabilirsin kilo alıyor mu onu takip et 1 hafta arayla asm de kilosunu ölçtür bi de emzirirken son bıraktığın memeden başla yağlı sütü alsın o da etkiliyormuş kilo almasını ayrıca her bebek tombul olacak diye bir şey de yok sağlıklı olsun yeter her ay boyu uzasın kilo alsın yeter zaten ek gıdalarla toparlanır inşallah

Hem emzirip hem sağmanızı tavsiye ederim. Süt kanallarınız açılsın. Hemşire önermişti bana. Daha fazla süt üretimi için yediklerimizden daha da çok önemlisinin “uyku/dinlenme ve sağım” olduğunu belirtmişti.

Emzirme benim için her şeyden daha zor olmuştu, çıkmaza girmiştim. Keşke doğumdan önce biraz bilgilenseydim die çok üzüldüm. Sürekli "çocuğum aç" psikolojisindeyim hala. Sizinkinin kilosu iyi aslında... Ama bilemedim.
Instagram dan emzirenanne yi takip etsenize!

Yarın gidicem asmye bakalım orada ne diyecekler. Onu da söylediler evet son emzirdiğini ver demişti hemşire İnşallah canım sağol

Sütüm var aslında ama denerim sagmayı teşekkür ederim

Emziren anneyi takibe aldım evet bence de ortalama aslında kilosu ama Dr deyince aklımıza takıldı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…