gamzenin doğumundan bu güne kadar olan boy ve kilo çizelgemiz var ama dr bakmıyo bile kendilerinde olan bi çizelge var ona bakıyolar...
standart olarak kilosu normal ama doymuyo bunu farkındayım şimdi azar azar bişeyler vermeye başladım ne yapayım aç kalmasına gönlüm razı değil..
gönül sadece sütümle besleyimistiyo ama mecbur kalıyoruz.bende mama vermek zorunda kalıyorum.çok üzülüyorum ama mecburum çünkü beni emmiyo.ne yapacaksın canım yavrularımız açmı kalsın,mecbur veriyoz..
canım benımkıde cok zor emıyo artık.zorla ayakta gezdırerek falan.ki benım bebgım öyle emıyodu kii ilk aylar asla bırakmaz bu dıyodum.ne olduda bu kadar azalttı bılmıyorum.ama cevremdekiler dıyolar donem donem olabilir böyle bırakmaz diye.umarım bıızımkılerınde gecıcıdır:Saruboceq::Saruboceq:.ama benım ki emmeyıp ustune mama da istemıyo biberonu geveliyo agzında kaşıkla zaten nereye kadar ıcırıceksın.anlamadım bu işi. okuyorum netten 6.ay da formule mamadan 4 kez 240 cc verılıyomuş.40 ccsini içse 40 göbek atcam ki nerde 240 cc.okudukca bunaluıyorum valla....benneyaptımki
e normalse hersey sen de cok takma canım ya.eminmisin açlıktan agladıgına.muhallebi yiyince susuyo mu nasıl?formul mamalardan yedir ama muhallbiye cok dayanma kof şiş oluyo pek yararı yok biliryosun pirinç unu nişasta sonucta.:uhm:
selam kızlar öncelikle siizn yaşadıklarınızın hepsini ben yaşadım oğlum 3 ay 10 günlükken işe başlamak zorunda kadım zaten doğduğundan beri günde 2 kere mamaveriyorduk sabah ve akşam..buna rağmen memeyi bırakmamıştı..işe başladım haliyel sütümü sağıyordum 220 ml falan çıkıyodu annem de mamayla birlikte gidene kadar idare ediyordu fakatt ben sık sık sağmadığım için sütüm azaldı 7. ayın sonuna doğru 30 ml bile çıkmıyordu uyku halien getirip zorla veriyodum ayakta yürüyerek ninni söyleyerek baktım olucak gibi değil oğlumda doymadığından gece sık sık uyanır olmuştu vede fazla kilo almıyodu bende uzatmanın bir anlamı yok zaten ilk 6 ay önemli anne sütü için diğer zamanlar içindeki demirvs..bebeğe yetmiyor bende bıraktım hiçde zorlanmadım
iyikide bırakmışım hamd olsun oğlum biraz daha iyi şimdi uykusuda düzene girer oldu gündüz kahvaltıdan akşama kadar ek gıda sonrasıda gece mama veriyorumm
mamaya karşı bu kadar önyargılı davranmayın ben apdamil veriyorum doğduğundan beri ve herkesede öenmel tavsiye ederim..
anne sütü anne sütü diye herkes baskı yapıyodu yok boşver mamayı sütünü ver falan sadece psikolojimi bozmaktan başka bişey değilmiş ...amann çocuğu zorlamanın ağlatmanın huzursuz yapmanın alemi varmı 30 ml sütü emse ne olcak sanki...bebeklerinizi aç bırakmayın
sma mama aldım onunda tedını beğenmedi muhallebi ile karıştırıp veriyorum bugün danone verdim 1 ay erken başladık sayılır ek gıdalara..
yiyince ağlaması duruyo keyfi yerine geliyo..
benım görümcem sma nın satış mümessili.pıyasadakı en ıyı mama o diyo.dıgerlerı kof şişirıyo diyo.ama bnm oglan almıyo sevmedı bı turlu.ötekileri de deneyemıyorum halamız hıc yedırme diyo baska markaları.artık muhallebi çinde karıştırıyorum 4 5 kasık yerse yıyo o kadar.demekki senın bebiş gercekten doymuyo yıyınce mutlu oluyosa.ver ver annesi büyüsün minnoşlarımız yaaa:1rolleyes:
canım ben de karsı degılım mamaya.dedgın gibi hiç emmeyen bebekler napsın ölsün mü de mi.6 ay emdi güzel.fakat benım ki mama da istemıyo.ben aclıktan agladıgını hiç bilmiyorum.ama istiyorum ki artık sütüm azalıyo ya da yetmeyecek olursa mama da alsın fakat ıstemıyo.ne ek gıda ne mama.ama bugun bıraz daha emer oldu.bi gunu bıgununu tutmuyo.ama özellikle gece uyandıgında asla emmek ıstemıyo gözu kapalı aglayıp duruyo.geze geze emziriyorum gecenın bı vaktı.yoruldum ben artık yaa.yoksa mamaya dedgım gıbı karsı degılım.yeterki saglıklı olsun karnı doysun.....
benım görümcem sma nın satış mümessili.pıyasadakı en ıyı mama o diyo.dıgerlerı kof şişirıyo diyo.ama bnm oglan almıyo sevmedı bı turlu.ötekileri de deneyemıyorum halamız hıc yedırme diyo baska markaları.artık muhallebi çinde karıştırıyorum 4 5 kasık yerse yıyo o kadar.demekki senın bebiş gercekten doymuyo yıyınce mutlu oluyosa.ver ver annesi büyüsün minnoşlarımız yaaa:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?