Manevi olarak yapmak istedigim bir sey var pişman olurum diye korkuyorum

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.200
7.016
398
Dini konu acmak yasak o yüzden detay vermeyecegim manevi olarak atmak istedigim bir adim var.Senelerdir düsünüyorum ama uygulayamıyorum eger onu uygularsam kendimle kavgam,kinim her türlü negatifligim düzelecekmiş gibi,sakinlesip durulacakmısım gibi kendimi daha çok düzeltmis bulacağım gibi hissediyorum aylardır uyguladıgım seyler var sadece bir adım kaldi ama sonra pisman olmaktan korkuyorum benim için dogru olan hangisi nasıl karar verebilirim ?

Kendinizden negatifliğin geçeceğini hissettiğiniz bir konuyu neden erteleyesiniz ki, tamamlanmak güzel bir duygu olsa gerek 🥰

Manevi konular insanın adım adım yaptığı bazen ağır gelse de çoğunlukla iç huzuru sağladığı için keyifli olur.

Pişman olacağınızı düşünmüyorum. Konu ne bilmiyorum ama belli ki bu konuda hazırlamışsınız kendinizi. Umarım devamı gelir 💐

Ayrıntıları bilmediğimiz için doğru yorum yapamayız belki ama bu atacağınız adım dönüşü olmayan bir şey mi? Geri dönüşü varsa deneyin pişman olursanız görmüş olursunuz en azından.

Her şeyi buna bağlamanız da çok saçma ama bu düşünceden kurtulmanız sizin için daha iyi olur.

Ayrıntıları bilmediğimiz için doğru yorum yapamayız belki ama bu atacağınız adım dönüşü olmayan bir şey mi? Geri dönüşü varsa deneyin pişman olursanız görmüş olursunuz en azından.

Her şeyi buna bağlamanız da çok saçma ama bu düşünceden kurtulmanız sizin için daha iyi olur.
Aslinda buna bagli değil ben oyle hissediyorum sadece

Kendinizden negatifliğin geçeceğini hissettiğiniz bir konuyu neden erteleyesiniz ki, tamamlanmak güzel bir duygu olsa gerek 🥰

Manevi konular insanın adım adım yaptığı bazen ağır gelse de çoğunlukla iç huzuru sağladığı için keyifli olur.

Pişman olacağınızı düşünmüyorum. Konu ne bilmiyorum ama belli ki bu konuda hazırlamışsınız kendinizi. Umarım devamı gelir 💐
Tesekkur ederim cok sagolun

Yani o tarz bir sey tam öyle olmasa da.Sonra pisman olmaktan korkuyorum
Siz zaten başörtülü birisiniz.
Benim anladığım çarşaf falan mı giymek istiyorsunuz? Çünkü pantolon giymeyi bırakıp pardesü giymek büyük bir olay değil, pek çok pardesülü insan yazın yine pantolon+tunige geçiyor. Pişman olma ihtimali olan bir durum değil.
Konuya gelince, içinizden ne geliyorsa yapın. Ama
kendimle kavgam,kinim her türlü negatifligim düzelecekmiş gibi,sakinlesip durulacakmısım gibi kendimi daha çok düzeltmis bulacağım gibi hissediyorum
Bu çok yersiz bir arzu. Şeye benziyor, insanlar 'ataninca her sey değişecek' derler ama ataninca sadece işyerleri ve maaşı degisir ya.
Yani siz acilsaniz da , kapansaniz da, hacca da gitseniz, yogaya da başlasaniz, boşanıp sahil kasabasına da tasinsaniz,ülke de değiştirseniz asla negatifliginiz düzelmez,kendinizle kininiz kavganiz bitmez. Çünkü bu daha kompleks bir şey, bu kadar basit bir çözümü olamaz. Ne yapsanız, üç güne ona da alışır ve eski halinize dönersiniz zaten. Bakın çevrenizdeki hacdan gelmiş, daha uygun tesettürlü vs insnalara. Çok mu pozitifler? Sakinler? Dünya olaylarını takmıyorlar mi?
Hiç alakası bile yok:)
Muhtemelen çocukluktan kaynaklı binlerce sebepten dolayı kendinizle kavgalariniz var. Tek çözüm iyi bir terapistle yapılan düzenli seanslar. Onun dışında sihirli değnek değmedikçe kimse değişemez

Muhtemelen kapanmak diye tahmin ediyorum. Dini konu olduğu için çok yorum yapamayacağım. Kalbinin sesini dinle.

Tesettüre girmek tarzinda hayatinizi kökten etkileyecek bir seyden bahsediyorsunuz sanirim. Bu veya buna benzer. Ne olursa olsun, bu dini bir sey de olabilir baska hayatiniza yon veren bir degisiklik de, hakkiyla nir seyi uygulayip hayatiniza katmak zordur. Zorlanacaginizi bilerek niyetlenin. Ama dort dortluk degilse bile sizi tatminn edecek derecede uygulayabildiginizde mutlu olacaksinizdir, bunu da goz ardi etmeyin tabi. Ama sanirim tereddüt sebebiniz yaparsam, basaramazsam geri dönüş olur mu seklinde. Geri dönüş olur, insanlar ne der diye düşünmeyin. Deneyin, yapabilirseniz cok mutlu olursunuz, yapamazsiniz agir gelirse vazgecersiniz. El alem ne der vs konularina takilmayin kendi icinize bakin. Korkmayin. Hayatta her sey insanlar icin. Deneyebiliriz, yanilabiliriz, yanlis yapabiliriz, denememek daha kötü

Dini konu acmak yasak o yüzden detay vermeyecegim manevi olarak atmak istedigim bir adim var.Senelerdir düsünüyorum ama uygulayamıyorum eger onu uygularsam kendimle kavgam,kinim her türlü negatifligim düzelecekmiş gibi,sakinlesip durulacakmısım gibi kendimi daha çok düzeltmis bulacağım gibi hissediyorum aylardır uyguladıgım seyler var sadece bir adım kaldi ama sonra pisman olmaktan korkuyorum benim için dogru olan hangisi nasıl karar verebilirim ?

siz kafanızda oturtturamamışsınız bu konuyu. O yüzden yapmak istediğiniz şeyi erteleyin. Sizin için uygun zamanda kafanızda acabalar olmayacaktır

Öncelikle varsayımlar üzerinden yorum yapıyoruz ama kendinizle olan kavgalarınız ve negatif oluşunuz, benim tahminimce sadece maneviyatla geçmez. İllaki sizi rahatlatır ama geçmişten gelen sıkıntılar yaralar için bence psikolojik destek almak çok daha mantıklı. Diğer maneviyatla ilgili şeyler tabiki yapılmalı.iç huzurunuz İçin size ne iyi geliyorsa mesela. Umuyorum dilediğiniz huzuru elde edersiniz 🌸

Tesettür olarak algıladım içinden gelerek yapacaksan zorluklarina rağmen pişman olmazsın elbet zorlayacak bazen ama inancın geregi zamanla alisacaksin senin bı parcan olacak

Back
X