• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manevi tazminat isteyen erkek

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
960
1.322
113
43
eski eş müsveddesi benden 50 milyar manevi tazminat istemiş.evlilik süresince iki kez şiddet olayı oldu darp raporlarım ve aldığı cezalar var. Ben küfür etmişim hakaret etmişim bıçakla tehdit etmişim bir sürü iftira var dilekçede.bir erkeğin bu kadar küçülmesi çok itici. sizce?

Önce davayı ben açtım zaten ben takılarımı istedim tazminat 10 milyar istedim.yalancı şahit arıyor muhtemelen

Şahit listesi için ek süre istemişler muhtemelen bir ajansa gidip oyuncu arayacak

eski eş müsveddesi benden 50 milyar manevi tazminat istemiş.evlilik süresince iki kez şiddet olayı oldu darp raporlarım ve aldığı cezalar var. Ben küfür etmişim hakaret etmişim bıçakla tehdit etmişim bir sürü iftira var dilekçede.bir erkeğin bu kadar küçülmesi çok itici. sizce?
Yuh hala erkeğim diye de dolaşıyordur orta da utanmadan kuru ifyirayla bir nane yiyemez senin elinde uğradığın şiddetin kanıtı varsa onları kullan dünyanın kaç bucak olduğunu :sopa:

Hem şiddet var.hem evine sorumsuzluk.hem anasının kuklası sonrada 50 milyar iste.o kadar sinirleniyorum ki bazen gece 3 bazen 4 te ancak uyuyorum.kiracıyım yalnız başıma. Kendinin evi var arabası var.utanmıyor ya

Erkek değil erkekçikkkk

geri çekil diye yazmış biirşey elde edemez boşanmamak yada süreyi uzatmak için kazanırsın sadeece usandırmak istemiş takma evimi var yada arsa üstüne gözü korkmuş gbi geldi sadece

kendinin evi arabasımı var o zaman mahkeme tedbiri koymuş senden korkuyor çünkü yarısını sana veriyor direk mahkeme :KK45::KK45:yani tedbiri yemiş ev araba öncedende alınsa istemesende hak düşer senden izinsiz satamaz başkasına veremez

Son düzenleme:
farkındamısın üstünemi ev arabası mahkeme açılınca hakkın olduğu için satılmaz tedbri basıo bölüştürüo o yüzdden korkudn 50bn istemiş

Back
X