- 24 Aralık 2014
- 5.276
- 7.061
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Canim öncelikle başın sağolsun...1 yıldır düzenli namaz kılan biriyim hiç kaçırmam 3 buçuk ay önce bebeğimi kaybettim aynı gün dedemi de toprağa verdim eşim o ara işsiz kaldı derken çok yıprandım ama hiç bir zaman maneviyattan uzaklaşmadım hem namaza kurana sığındım atlattığımı düşünüyorum...Şu son 1 haftadır namazlarımın sadece farzlarını kılıyorum içim sıkılıyor boğuluyorum dün gece ilk defa yatsıyı kılmadan yattın vicdanen çok rahatsızım yaşadıklarımı düşünüyorum son 6 ayda hayatım değişti düşünüyorum neler yaşadım bir de başkalarına bakıyorum her şey istedikleri gibi sıkıntı yaşamadan her şeye sahipler.İsyan etmiyorum haşa ama çok boğuluyorum bunalıyorum ne olur beni kendime getirin bu ben değilim kendimi tanıyamıyorum
psikolojik destek almanız lazım.1 yıldır düzenli namaz kılan biriyim hiç kaçırmam 3 buçuk ay önce bebeğimi kaybettim aynı gün dedemi de toprağa verdim eşim o ara işsiz kaldı derken çok yıprandım ama hiç bir zaman maneviyattan uzaklaşmadım hem namaza kurana sığındım atlattığımı düşünüyorum...Şu son 1 haftadır namazlarımın sadece farzlarını kılıyorum içim sıkılıyor boğuluyorum dün gece ilk defa yatsıyı kılmadan yattın vicdanen çok rahatsızım yaşadıklarımı düşünüyorum son 6 ayda hayatım değişti düşünüyorum neler yaşadım bir de başkalarına bakıyorum her şey istedikleri gibi sıkıntı yaşamadan her şeye sahipler.İsyan etmiyorum haşa ama çok boğuluyorum bunalıyorum ne olur beni kendime getirin bu ben değilim kendimi tanıyamıyorum
Teşekkür ederim okuyorum okudukça içim sıkılıyor şeytana uyup bırakmam inşallah korkuyorumCanim öncelikle başın sağolsun...
Maneviyat yanında psikolojik destekte almalısın iyi geliyor...
Insirah suresini oku bol bol rabbim gönlüne ferahlık versin.
Kürtaj sonrası gittim ama verdiği ilaç salak gibi yaptı beni hep uyudumpsikolojik destek almanız lazım.
o ilaçların bünye alışana kadar etkisi o ama bir süre sonra alışıyorsunuz.aslında ilaçtan ziyade terapiye gidebilseniz daha iyi olur.Kürtaj sonrası gittim ama verdiği ilaç salak gibi yaptı beni hep uyudum
Ben size sadece şunu söyleyebilirim..herkesin bir derdi var1 yıldır düzenli namaz kılan biriyim hiç kaçırmam 3 buçuk ay önce bebeğimi kaybettim aynı gün dedemi de toprağa verdim eşim o ara işsiz kaldı derken çok yıprandım ama hiç bir zaman maneviyattan uzaklaşmadım hem namaza kurana sığındım atlattığımı düşünüyorum...Şu son 1 haftadır namazlarımın sadece farzlarını kılıyorum içim sıkılıyor boğuluyorum dün gece ilk defa yatsıyı kılmadan yattın vicdanen çok rahatsızım yaşadıklarımı düşünüyorum son 6 ayda hayatım değişti düşünüyorum neler yaşadım bir de başkalarına bakıyorum her şey istedikleri gibi sıkıntı yaşamadan her şeye sahipler.İsyan etmiyorum haşa ama çok boğuluyorum bunalıyorum ne olur beni kendime getirin bu ben değilim kendimi tanıyamıyorum
1 yıldır düzenli namaz kılan biriyim hiç kaçırmam 3 buçuk ay önce bebeğimi kaybettim aynı gün dedemi de toprağa verdim eşim o ara işsiz kaldı derken çok yıprandım ama hiç bir zaman maneviyattan uzaklaşmadım hem namaza kurana sığındım atlattığımı düşünüyorum...Şu son 1 haftadır namazlarımın sadece farzlarını kılıyorum içim sıkılıyor boğuluyorum dün gece ilk defa yatsıyı kılmadan yattın vicdanen çok rahatsızım yaşadıklarımı düşünüyorum son 6 ayda hayatım değişti düşünüyorum neler yaşadım bir de başkalarına bakıyorum her şey istedikleri gibi sıkıntı yaşamadan her şeye sahipler.İsyan etmiyorum haşa ama çok boğuluyorum bunalıyorum ne olur beni kendime getirin bu ben değilim kendimi tanıyamıyorum
Kafaniza gore yorumlamissiniz. Su an anlıyorum burada dini konularin konulsulmasi neden yasak... Her mezhepte sayi farklidir demis ya. Bilgi sahibi olmdan fikir sahibi olmak bu isteBaşın sağolsun çok üzücü ancak sakın başka hayatlarla kıyaslama hayatını bu daha da kötü yapar seni.
namaz sadece ritüeldir önemli olan iyi bir insan mısın düzgün bir hayatın var mı?
din ritüelden çok eylemdir. istersen her saat başı namaz kıl kötü biriysen kimseye faydan yoksa nafile.
bir yatsıyı kılmadın diye kimse cehennemlik olmaz ama hak yerse hukuksuzluk yaparsa olur.
içinden geldiği gibi kılmak istediğinde kıl sayı değil niyet önemlidir.
yoksa her mezhepte sayı farklıdır zaten.
Canım öncelikle başın sağ olsun1 yıldır düzenli namaz kılan biriyim hiç kaçırmam 3 buçuk ay önce bebeğimi kaybettim aynı gün dedemi de toprağa verdim eşim o ara işsiz kaldı derken çok yıprandım ama hiç bir zaman maneviyattan uzaklaşmadım hem namaza kurana sığındım atlattığımı düşünüyorum...Şu son 1 haftadır namazlarımın sadece farzlarını kılıyorum içim sıkılıyor boğuluyorum dün gece ilk defa yatsıyı kılmadan yattın vicdanen çok rahatsızım yaşadıklarımı düşünüyorum son 6 ayda hayatım değişti düşünüyorum neler yaşadım bir de başkalarına bakıyorum her şey istedikleri gibi sıkıntı yaşamadan her şeye sahipler.İsyan etmiyorum haşa ama çok boğuluyorum bunalıyorum ne olur beni kendime getirin bu ben değilim kendimi tanıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?