• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Mangalda scack ikolatal Muz- Resimli

:1hug::1hug::1hug:
canimsin ya kiyamam sana
damak zevklerimiz ayni demek
tariflerim sana hitab ettiyse ne mutlu bana inanki
olsun canim be
isede baslasan genelde pratik tarifler benimkiler
yavas yavas denersin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yorumunuda beklerim denediklerinin canim

tariflerin cok pratik hem de cok lezzetli=) ama iste cok yogun calistigimdan is zamani hic vaktim olmuyor. ben calisirken aksam yemegi yemiyordum cok guzel de form tutyordum böylece. ama evlendigimden ve tatil girdiginden beri bu aksam yemekleri, yemekten sonra cay fasli beni resmen mahvetti kafamçokkarıştı Bugün düsündüm de öyle her lezzetli tarifi de yapmamam lazim kocam aliscak sonra calisirken de isteyecek sonra al basina isi :Saruboceq:

tariflerin cok pratik hem de cok lezzetli=) ama iste cok yogun calistigimdan is zamani hic vaktim olmuyor. ben calisirken aksam yemegi yemiyordum cok guzel de form tutyordum böylece. ama evlendigimden ve tatil girdiginden beri bu aksam yemekleri, yemekten sonra cay fasli beni resmen mahvetti kafamçokkarıştı Bugün düsündüm de öyle her lezzetli tarifi de yapmamam lazim kocam aliscak sonra calisirken de isteyecek sonra al basina isi :Saruboceq:

:kedi::kedi::kedi:
opuyorumnanaktancanimsin tariflerim ilgini cekiyosa ne mutlu bana inanopuyorumnanaktan
aslinda hakklisin canim
ama sende arada simart madem öyleyerimseniben
a.s.tskler yorumun icina.s.

opuyorumnanaktanBEGENDIYSENIZ NE MUTLU BANA CANIM BENIM opuyorumnanaktan
ellerine saglik
senin talinin yanina hem güzel yakismis
hemde tatlinda göze hitab ediyo
masallah canima

kııızz yanmış bunlar kapkara baksana.
a aaa çok ilginç geldi bi denimm barim.

canim sadece dislari öyle oluyo
inan
yani ici mükemmel bir tad oluyo
kapkara yada yanik diil
tavsiye ederim kessinlikle
canim
yorumunuda mutlka beklerim denerseen eger
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

deneyenleri niklerini kaydederek buraya eklemek istedim görün diye canlarim

bu yengemin yaptigi
CtNO-1qY-1.jpg

buda edaa_edaa arkadasimizin yaptigi
CtNO-1qZ-1.jpg
Ellerine sağlık canım bende almayadayim hic duymamistim cok iyi fikirrrrr:kahve:

Back
X