Manganın eurovision sarkısı..sizce nasıl

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şarkıyı beğendim ama iddialı mı dersek onu diğerlerini dinledikten sonra karar verebiliriz
genel olarak şarkı iyi ve eurovisiona uygun...bakalım görücez aklinialirimsmile

sarkı cok kotu begenmedım
mor ve otesı'nın delı sarkısı bundan cok daha iyiydi bence

diger sarkıları dinledinizmi hic ben dinledim ve sizde dinlerseniz gorursunuz gercekten manga hepsinden daha hareketli ve engusel sarkıda bisde

diger sarkıları dinledinizmi hic ben dinledim ve sizde dinlerseniz gorursunuz gercekten manga hepsinden daha hareketli ve engusel sarkıda bisde

evet haklısın şuana kadar açıklananlar içinde manganın şarkısı çok başarılı gerçekten a.s

kesinlikle katılıyorum,diğer şarkılar hemen hemen hepsi slow ve çok kötü.
Bende manganın şarkısını çok beğenmedim ama diğer ülkeler böyleyken şansımız yüksek gibi.
sengözlerimebaksanab

ben çok beğendim..
mangayı severim..diğer şarkılarından mesela dünyanın sonuna doğmuşum yada beni benimle bırak daha kötü gelmişti ilk başta..dinledikçe sevdim aşık oldum o şarkılara..
bunu ilk dinleyişte beğendim..
fermanın telafuzu çok güzelmiş..hızlı ve akıcı söylüyor.
inşallah güzel sonuçlar alırlar

ayyy bu arada geçen senki 1. şarkı neydi öyle
onlar çıktığında babamla gül gül öldük nasıl dalga geçtik..ne adamın söyleyişini,ne şarkıyı,ne dansları,ne sahne performansını hiçbişeyi beğenmedik..bunun şansı bile yok dedik..
bi baktık oyları topluyorlar..
güzel olduğundan değil komşuları sağolsun işte.herşey siyasi...

Ben Manga'yı severim, ve çok daha iyi şarkıları var bana göre ama bu şarkı kesinlikle Sertab'ın şarkısından sonra ki en iyi şarkımız....
K. Doğulu, Mor ve Ötesive Hadise nin şarkılarından çok daha iyi ve akılda kalan bir melodi...

Biz eurovisiona gidecek şarkıyı niye doğru düzgün yapamıyoruz ki manga çok daha iyi bi şarkı yapabilirdi ayrıca bu trt mal gibi uygulamalar yapıp duruyo gerizekalılar sinir oluyorum bi sene sırf türkçe olacak der şimdi ingilizce olmasına ses etmiyo.Madem ingilizce yapılabiliyo Rimi rimi ley neyin nesiydi küfretcem valla neyse susuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…