• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mango

delisi olduğum bi marka trenckotları dediğin gibi gercekten süper 1 tane aldım ve deli gibi giydim :D outletler güzel ve ucuz olabilior ama her zaman güzel bşilere rastlamak zor işe girdiğim an talan etcem mango mağazalarını :))))))))

burda mango yookk bende istiyorumm mafoldumben (yahu mankenin bacakları ne tuhaf öyle hele en son resimde yay gibi durmuş :S )

mango forever....en cok giydigim marka.esas da jean-lerim hep ordan.. super super super...

bi kaç güzel ürünü dışında hoş şeyler yok bence.uyduruk gibi (: (:

kızlar internetten baktım fakat bulamadım mangonun ankaradaki şubeleri nerelerde var acaba bahçelievler ve tunusu caddesin dışında kızılayda var mı bilen varsa yardımcı olabilir mia.s.

her alışverişte uğramak gerek bazen çok güzel şeyler bulunabiliyor ama bazende hiçbişey sürekli bakmalı...

kızlar internetten baktım fakat bulamadım mangonun ankaradaki şubeleri nerelerde var acaba bahçelievler ve tunusu caddesin dışında kızılayda var mı bilen varsa yardımcı olabilir mia.s.

kızılayda bilmiyorum ama optimum da war bi şubeside

çok iyi marka ...kotlarımı özellikle mangodan alıyorum kesimleri çok hoşuma gidiyo :)

indirimden sonra kendini toparlayamadı, pek tercih etmiyorum artık, zara daha tarzıma uygun

Back
X