hastane yada sağlık ocağına git ameliyat cok sonraki aşama cnm patlatıyolar pansuman yapıyolar korkmaMerhaba hanımlar, geçen cumartesi kuaförde manikür yaptırırken sol yüzük parmağımda kanama oldu, akşam yatıp kalkınca da pazar gününe şişlik ve ağrıyla uyandım. giderek arttı. şu anda 5 gün oldu ve mosmor, kızarık ve aşırı şiş. Epey de büyük ve yayılmış. İnternetten araştırdım, dolama deniliyormuş.
İnternetten o kadar fazla şey okudum ki, kafam karıştı.. Kimisi tedavisi ameliyattır, ihmal edilirse bütün parmağa yayılır parmak kesilir yazmış.. Kimisi iğneyle patlat iltihabı akıt yazmış..
Bir de kara merhem varmış sanırım..
Allak bullak oldum, bol sıcak suya tuttum, üstüne dokununca hafif beyaz sıvı aktı içinden. şimdi de kolonyalı pamuk sardım.
Doktora gitmeden geçer mi? Dolama olan var mı, nasıl geçti?
hastane yada sağlık ocağına git ameliyat cok sonraki aşama cnm patlatıyolar pansuman yapıyolar korkma
gözün korkmasın hastanede lokal aneztezi yaparlar belki hastaneye git dayanılmıycak bi acı değildir patlayınca 3 4 günde geciyo zaten geçmş olsuntesekkur ederim, o da oldukça sancılı bir işlemmiş sanırım
Merhaba hanımlar, geçen cumartesi kuaförde manikür yaptırırken sol yüzük parmağımda kanama oldu, akşam yatıp kalkınca da pazar gününe şişlik ve ağrıyla uyandım. giderek arttı. şu anda 5 gün oldu ve mosmor, kızarık ve aşırı şiş. Epey de büyük ve yayılmış. İnternetten araştırdım, dolama deniliyormuş.
İnternetten o kadar fazla şey okudum ki, kafam karıştı.. Kimisi tedavisi ameliyattır, ihmal edilirse bütün parmağa yayılır parmak kesilir yazmış.. Kimisi iğneyle patlat iltihabı akıt yazmış..
Allak bullak oldum, bol sıcak suya tuttum, üstüne dokununca hafif beyaz sıvı aktı içinden. şimdi de kolonyalı pamuk sardım.
benimkini doktor ufak bir jiletle kesip sıkmıştı yıllar önce.
doktora gitmeden çözmeyi denemek istiyorsan. kara merhem dene. ayrıca evde soğanı közleyip sıcakken eline sarabilirsin. tabii ben bunların hepsini yaptığım halde sonum doktor olmuştu. genelde kaçış yok
kuaförlerde bu tür işlemlerden kaçının lütfen hastalık yuvası böyle yerler
bendede 1 ay önce eşimin tırnak makasını kullanmam sonucunda çıktı.kara merhem aldım sıcak suyla ovduktan sonra bolca kara merhemleyip gazlı bezle sarmıştım.sabahına geçmişti.
Allah aşkına dr.a bile göstermeden
buraya mı ameliyatı danışıyorsunuz
Kızkardeşimin parmağında da çıkmıştı annem lokumu biraz ezip sarmıştı, hem acısını hem şişliğini hem de morluğunu alıp bir iki günde geçirmişti.
Merhaba hanımlar, geçen cumartesi kuaförde manikür yaptırırken sol yüzük parmağımda kanama oldu, akşam yatıp kalkınca da pazar gününe şişlik ve ağrıyla uyandım. giderek arttı. şu anda 5 gün oldu ve mosmor, kızarık ve aşırı şiş. Epey de büyük ve yayılmış. İnternetten araştırdım, dolama deniliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?