Selamlar herkese çok yeniyim site jargonunu bilmiyorum olduğu gibi yazıcam Valla :)
2 senelik bir ilişkim vardı. ben 37 yaşındayım o 35. ikimizde daha önce hiç evlenmedik. son 8 ayımızda bir nişan yaptık. Uzun gitgeller sonucu dün gece bitti.
bu süre içerisinde artık sevgiden mi mallığımdan mı bilemem ama sürekli karşımda sen hatalısın diyen bir adam vardı katlandığım
Hatta kendi yaptığı hataları bile benden biliyordu. Mesela kötü bir şey der , ayıp ettin derim , bana bunu sen dedirttin der.
Ve o kadar zor bir durum ki sürekli kendinizi suçlu hissettiriyor. onun yaptığı olay kapanıyor benim verdiğim tepki konusuluyor.
Dün konustuktan sona bana kutadgu bilig gibi sadece beni suçlayan bir mesaj atmış. ve sadece beni suçlamış. kendini o kadar aklamış ki.
işte ben elimden geleni yaptım. çevreme baktığımda ben 4 4lük bir eşim. sen bunları haketmedin. vs
mesela geçen gün arabayla bir kediye çarptım ve öldüm öldüm dirildim sokaklarda o an . kediyi buldum tedavi ettirdim hatta su an iyileşene kadar annem bakacak. hatta sahiplenecek gibi duruyor

ama ben bunu ona anlatamadım bile biliyor musunuz ... çünkü duygularımı hafife alır , arabaya bişey oldu mu der ya da kızar diye korktum ve anlatamadım olmadı yani .
bu arada ben iyi bir maaş alıyorum ama o galericilik yapıyor. yanı ne zaman ne kazanacağı belli değil. aynı evde yaşıyorduk. ben kiraya ev giderlerine herşeye ortağım. ama ben maddi manevi onun yanında olmamışım oldu.
son 3 haftadır zaten tartışmıştık konusmuyor görüşmüyorduk. annelerimiz konusmuş. ve annesi de sürekli oğlunu savunmuş anneme. hatta o da yeri gelmiş annemi suçlamış. oradan bir de bana sıçrayınca annem gürlemiş tabi. tartışmamışlar ama kadını bastırmış.
su an tamamen bitirdik ama ben b*k gibiyim. tam bir b*k. üzerimde 2 senenin suçluluğu var ve üstelik bunu kabullendirdi bana.
onca emek onca hayal hepsi çöp.
bu işten acil sıyrılmam lazım. elele verelim hadi