- Emoji Skoru
- 30.093
- Puanlar
- 1.123
E tamam işte du bakalım ilk buluşmada napacak nasıl davranacak ona göre emin olursunEvet ben dün baya soğumuştum ama bugün tavırları düzgün ilgili sürekli mesaj atıyor filan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tamam işte du bakalım ilk buluşmada napacak nasıl davranacak ona göre emin olursunEvet ben dün baya soğumuştum ama bugün tavırları düzgün ilgili sürekli mesaj atıyor filan.
Bacim engelle hemen vakit kaybi. Ilgi guzel ama bu adam yalancı sankiAnladım yok öyle güçlü değil tamamen kendim seçildim arkamda biri yok halkın seçtiği kişiyim diyor hiç de anlamam bu işlerden ya
İki güne yine yapacak aynı davranışı, yazarsın burdan nasılsa.3 saat yazmadı diye bir tık fazla yükseldiğimi düşünüyorum karşılığı bu değildi tabi
Yaparsa yazarım bakalımİki güne yine yapacak aynı davranışı, yazarsın burdan nasılsa.
ay ban yemek istemiyorummm biliyosun yeni düzlüğe çıktım özelden yazarım sanaHangi partiden![]()
Ay aman hepsinin boyu posu devrilsin bosver. Hic sevmem meşgul erkek. Tembel ve cok boş erkek de sevmem. Genel olarak erkek de çok sevmem gerçi.ay ban yemek istemiyorummm biliyosun yeni düzlüğe çıktım özelden yazarım sana![]()
AhahahahhaAy aman hepsinin boyu posu devrilsin bosver. Hic sevmem meşgul erkek. Tembel ve cok boş erkek de sevmem. Genel olarak erkek de çok sevmem gerçi.
Yok genel olarak ileride de cok meşgul olacak bir alana yöneliyor. Bana hic uygun değil ama kimisi de eşle daha az vakit geçirmeyi severAhahahahha
Ya normalde çok yazardı o 3 gün çok yoğunmuş ama onu da demiyor ne bileyim ben yani
Nerden belli ayBelli Kaderinde olan kişi dene gör git dışarı ölc tart
Ben de çok yoğunum aslında çok ilgi de beklemiyorum basit şeyler isteklerimYok genel olarak ileride de cok meşgul olacak bir alana yöneliyor. Bana hic uygun değil ama kimisi de eşle daha az vakit geçirmeyi severTercih meselesi iste.
3 saat mi?3 saat yazmadı diye bir tık fazla yükseldiğimi düşünüyorum karşılığı bu değildi tabi
Denemeden bilemessinNerden belli ay![]()
Ben de aşırı güvensizlik var ya aşmam gerek fazla yükseldim kabul ediyorum bunu3 saat mi?
Yani cidden belli bir yasin ustunde, isi gucu veya sosyal hayati olan insanlar devamli olmadigi surece birkac cevap yazmayabilirler, bu normal degil mi?
Her mesajiniza saatler sonra dönmüyorsa uc saat yazmadi diye yukselmek fazla bir tepki.