Manisa devlet hastanesi burun estetiği

Selam Manisa devlet hastanesi nde burun estetiği ameliyatı olan var mi
Merhaba;

Bir yakınım merkez efendi devlet hastanesinde kbb sekreteri. Benimde burnumda problemim var ciddi anlamda tıkanıyor. Yaptıracagım için dr arıyorum. Bana doktorunun çok iyi olduğunu soyledi. dışınıda düzelttirmek istiyorum dedim. çok guzel yapıyor bütün hastaları memnun dedi ama bilgisayar ortamında cizip göstermiyormuş. Kafam çok karışık açıkcası cunkü bedavaymış ayrıca ücret ödenmiyormuş. siz oldunuz mu devlet hastanesinde.

Merhaba;

Bir yakınım merkez efendi devlet hastanesinde kbb sekreteri. Benimde burnumda problemim var ciddi anlamda tıkanıyor. Yaptıracagım için dr arıyorum. Bana doktorunun çok iyi olduğunu soyledi. dışınıda düzelttirmek istiyorum dedim. çok guzel yapıyor bütün hastaları memnun dedi ama bilgisayar ortamında cizip göstermiyormuş. Kafam çok karışık açıkcası cunkü bedavaymış ayrıca ücret ödenmiyormuş. siz oldunuz mu devlet hastanesinde.
Merhaba mesajını yeni gordum ben Manisa devlet hastanesini aradım 1500 dediler estetiğe sizin bahsettiğiniz doktor kim acaba ben yarın gideceğim

Merhaba;

Hangi doktor

Bende Merkez efendi de dün muayene oldum doktorum ameliyat dedi burnumun içinde eğrilik varmış bu yüzden nefes problemi var.yapmışken şeklinde de düzeltmeler yapılabilir mi dedim olur dedi herhangi bir ücret istemedi .kendini hazır hissedince gel gün verelim dedi çok ilgili bir doktor

Aradan biraz zaman geçmiş umarım yine de görürsünüz. Ameliyat oldunuz mu olduysanız hangi doktora oldunuz burun ameliyatı çok hassas bir konu lütfen yardımcı olun :)

Back
X