Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba;Selam Manisa devlet hastanesi nde burun estetiği ameliyatı olan var mi
Merhaba mesajını yeni gordum ben Manisa devlet hastanesini aradım 1500 dediler estetiğe sizin bahsettiğiniz doktor kim acaba ben yarın gideceğimMerhaba;
Bir yakınım merkez efendi devlet hastanesinde kbb sekreteri. Benimde burnumda problemim var ciddi anlamda tıkanıyor. Yaptıracagım için dr arıyorum. Bana doktorunun çok iyi olduğunu soyledi. dışınıda düzelttirmek istiyorum dedim. çok guzel yapıyor bütün hastaları memnun dedi ama bilgisayar ortamında cizip göstermiyormuş. Kafam çok karışık açıkcası cunkü bedavaymış ayrıca ücret ödenmiyormuş. siz oldunuz mu devlet hastanesinde.
Evet İzmirde 2000 civarı devlet ama bir sene sonraya gün veriyorbalıkesirde devlet hastaneside olsa estetik ücretli 2000-2500 tl. sadece iç kemik ve et nefes sorunu ücretsiz
Hangi doktorMerhaba;
Bir yakınım merkez efendi devlet hastanesinde kbb sekreteri. Benimde burnumda problemim var ciddi anlamda tıkanıyor. Yaptıracagım için dr arıyorum. Bana doktorunun çok iyi olduğunu soyledi. dışınıda düzelttirmek istiyorum dedim. çok guzel yapıyor bütün hastaları memnun dedi ama bilgisayar ortamında cizip göstermiyormuş. Kafam çok karışık açıkcası cunkü bedavaymış ayrıca ücret ödenmiyormuş. siz oldunuz mu devlet hastanesinde.
Ismini bilmiyorum genc bir doktor oldugundan bahsetti.Hangi doktor
Ogrenebilme ihtimaliniz yok mu acabaIsmini bilmiyorum genc bir doktor oldugundan bahsetti.
Siz gittiniz mi manisadaMerhaba mesajını yeni gordum ben Manisa devlet hastanesini aradım 1500 dediler estetiğe sizin bahsettiğiniz doktor kim acaba ben yarın gideceğim