Merhabalar;
Biz 3 yıllık evliyiz ve ben pco hastasıyım. Yaklaşık 2 yıl bebek sahibi olmak için uğraştık. Adı duyulmuş hastanelerde ve doktorlarda 3 kez klomen, 3 kez aşılama ve 1 tup bebek denedik ancak gebelik gerçekleşmedi.
Tedaviye ara verdiğim dönemde doktor Nahit bey ile kafamdaki bir soru sebebiyle öylesine gidip tanıştım ve odasından çıktığımda kendimi onun hastası olarak buldum. Odasına bir ton soru ve endişe ile girdim, gülümseyerek ve inanarak çıktım. Tanışmamızın üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve ben şuan 3 aylık tek yumurta ikizlerime hamileyim :) Bu o kadar güzel bir mucize ki onları ultrasonda gördüğümde benim olduklarına inanamıyorum.
Dr. Nahit bey tüm sorularınıza her zaman sabırla yanıt veren, size güven veren, sizin gibi düşünebilen bir doktor. Kendisi inanıyor, sizide inandiriyor ve oluyor. Tedavi ve hamileliginizin her aşamasında gayet titiz ve ilgili. Ufak detayları dahi atlamiyor. Sevgili doktoruma sadece "teşekkür ederim " dersem bu yaşadığım mutluluğu anlatamaz. Ona minnet borçluyuz...