Manisa'da dış çekim... yardım!

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
Kızlar yardım!!
çok kararsızım ve biran önce karar vermem lazım..

Manisa'da yaşıyorum. Buranın en iyi stüdyosuyla görüştüm. Kendi dış çekim alanları var. 2 saat çekim yapılacak. 100 adet foto çekecek, 30 tanesini albüme sığdıracak, 2 anne albümü bir adet cep albümü verecek. Ayrıca fotoğrafların dijital hallerini vermeyecek..

Burda yaşayan bir hikaye fotoğrafçısıyla görüştüm.Yarı amatör anladığım kadarıyla.. O da Düğün günü benimle kuaföre gelecek, orda çekim yapıcak. ondan sonra izmire gidicez ve bir kaç mekanda çekim yapıcaz.. orası içinde 3-4 saat ayırmamı söyledi. 1000e yakın fotoğraf çekicek, max 50 tanesini işlemden geçiricek. çok profesyonel olmayan bir albüm, yanına da 2 cep aLbümü hazırlanacak.. ve fotoğraflarının hepsini yüksek çözünürlükte bana verecek..

2 seçeneğim var ve ben çok kararsızım. fiyatlar aynı sayılır... bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

ne yaptı ve kaça yaptı öğrenebilrmiyim

yok daha düğünüm olmadı da, 850 ye anlaştık.. gündüz kuaför çekimi, birde izmirde bir çok mekana gidip 3-4 saat çekim yapıcaz. bir tane büyük panaromik albüm+2 adet cep albümü + bütün fotoğrafları yüksek çözünürlükte bana vericek(yaklaşık 1000 fotoğraf) inş memnun kalırız :)

Benim de düğünüm manisa da olacak ve bende böyle birşey hayal ediyorum istanbulda bulabileceklerimi bulamam diye kendi kendime korkuyordum eğer memnun kaldıysanız benimle irtibata geçebilirmisiniz :18:

Bi an mutlu oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…