• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa'da dış çekim... yardım!

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
Kızlar yardım!!
çok kararsızım ve biran önce karar vermem lazım..

Manisa'da yaşıyorum. Buranın en iyi stüdyosuyla görüştüm. Kendi dış çekim alanları var. 2 saat çekim yapılacak. 100 adet foto çekecek, 30 tanesini albüme sığdıracak, 2 anne albümü bir adet cep albümü verecek. Ayrıca fotoğrafların dijital hallerini vermeyecek..

Burda yaşayan bir hikaye fotoğrafçısıyla görüştüm.Yarı amatör anladığım kadarıyla.. O da Düğün günü benimle kuaföre gelecek, orda çekim yapıcak. ondan sonra izmire gidicez ve bir kaç mekanda çekim yapıcaz.. orası içinde 3-4 saat ayırmamı söyledi. 1000e yakın fotoğraf çekicek, max 50 tanesini işlemden geçiricek. çok profesyonel olmayan bir albüm, yanına da 2 cep aLbümü hazırlanacak.. ve fotoğraflarının hepsini yüksek çözünürlükte bana verecek..

2 seçeneğim var ve ben çok kararsızım. fiyatlar aynı sayılır... bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum :14:

ne yaptı ve kaça yaptı öğrenebilrmiyim

yok daha düğünüm olmadı da, 850 ye anlaştık.. gündüz kuaför çekimi, birde izmirde bir çok mekana gidip 3-4 saat çekim yapıcaz. bir tane büyük panaromik albüm+2 adet cep albümü + bütün fotoğrafları yüksek çözünürlükte bana vericek(yaklaşık 1000 fotoğraf) inş memnun kalırız :)

Manisa'da dış çekim nerelerde yapılıyormuş peki canım? :44:

Benim de düğünüm manisa da olacak ve bende böyle birşey hayal ediyorum istanbulda bulabileceklerimi bulamam diye kendi kendime korkuyordum eğer memnun kaldıysanız benimle irtibata geçebilirmisiniz :18:

Bi an mutlu oldum ya :15:

Back
X