Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikz gebelik mi sizinde tek yumirta mi cift yumurtamiBen Grandmedical ca tayfun beye gidiyorum
Evet ikiz gebelik çift yumurta 32. Haftaya başladıkikz gebelik mi sizinde tek yumirta mi cift yumurtami
hmm benim tek yumurta. tek plasenta olmasindan dolayi roskler var birde erken digum riski var sizde erken dogum riski varmi. dogumu nerde yapicaksinizEvet ikiz gebelik çift yumurta 32. Haftaya başladık
Kısmetse tayfun beyde yapıcam doğumuda tabi acil bir durum olur üniversite hastanesine sevk falan edilmezsem. Turgutluda oturuyorum ben.hmm benim tek yumurta. tek plasenta olmasindan dolayi roskler var birde erken digum riski var sizde erken dogum riski varmi. dogumu nerde yapicaksiniz
grandmedicalde kuvez varmi peki bir bilginiz varmi.Kısmetse tayfun beyde yapıcam doğumuda tabi acil bir durum olur üniversite hastanesine sevk falan edilmezsem. Turgutluda oturuyorum ben.
Tabi o yüzden tercih ettim yenidoğan yoğun bakım var tayfun bey de sezeryan konusunda oldukça tecrübeli prof zaten hem tüpbebek uzmanı o yüzden tercih ettimgrandmedicalde kuvez varmi peki bir bilginiz varmi.
anladim bir kac sorum daha var size. bebeklerinizin arasinda kilo farki varmi peki. yada hafta farkiTabi o yüzden tercih ettim yenidoğan yoğun bakım var tayfun bey de sezeryan konusunda oldukça tecrübeli prof zaten hem tüpbebek uzmanı o yüzden tercih ettim
100 gram kadar bi fark var hafta farkı yok sanırım dr söylemedianladim bir kac sorum daha var size. bebeklerinizin arasinda kilo farki varmi peki. yada hafta farki
anladim tesekkurler100 gram kadar bi fark var hafta farkı yok sanırım dr söylemedi
merhabalar konu baya geride kalmış ama en son ne yaptınız hangi doktora gittiniz?anladim tesekkurler