Mansur Yavaş Ankara için AYM'ye başvurdu

NeverOne

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
16.262
32.582
598
35
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, bugün Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkını kullanarak başvuru yaptığını açıkladı.
Mansur Yavaş Ankara için AYM'ye başvurdu
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, mikroblog sitesi twitter'dan açıklama yaptı.

AYM'ye bireysel başvuruda bulunduğunu açıklayan Yavaş; 'Bugün bireysel başvuru hakkımı kullanarak AYM'ne başvurumu yaptım. Ankaralıların iradesinin sonuca doğru yansıması artık AYM'nin elinde.

Hepimizin hukukun üstünlüğüne ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde AYM'nin başvurumuzu adil bir şekilde ele alacağına inancım tamdır' ifadelerini kullandı.

(DHA)

Keske benim de bu konudaki inancim tam olsa.. Eskiden olsa bir umudum olurdu. Simdi AYM davayi kabul etse AYMyi tasfiye ederler, ulke o hale gelmis..

Keske benim de bu konudaki inancim tam olsa.. Eskiden olsa bir umudum olurdu. Simdi AYM davayi kabul etse AYMyi tasfiye ederler, ulke o hale gelmis..

Ben de bir şey değişeceğini sanmıyorum, zaten AYM seçimi iptal edemez.

Ben de bir şey değişeceğini sanmıyorum, zaten AYM seçimi iptal edemez.

Ne hallere dustu ulkenin Hukuk ve Adalet sistemi.. Cok degil 15 sene once soyleselerdi kimse inanmazdi, zaten belki de inanmadigimiz icin bu gunleri yasamak zorunda kaldik. Ne acidir ki hala inanmayanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…