Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 9 aydır evliyim ilk günden beri korunmuyorum gebe de kalamıyorum mantar varmış neo-penotran forte-L verdi bi de eşimle bana aynı anda kullanmak için zolax verdi ondam sonra gebe kalabilir miyim
Selam bana da doktor bugün verdi bu fitili sen kullandın mi ? Ne dersin fitil hakkında faydasını görsün mü? Bende hamile kalamıyorum enfeksiyon hamilelige engel dedi doktor
Selam bana da doktor bugün verdi bu fitili sen kullandın mi ? Ne dersin fitil hakkında faydasını görsün mü? Bende hamile kalamıyorum enfeksiyon hamilelige engel dedi doktor
Hamile kalamıyorum diye gidiyorum doktora o test sonucu Gardnerella vaginalis (Bakteriyel vajinoz) var dedi ve iki farklı fitil verdi kullanmam için biri de neo penotran forte
Hamile kalamıyorum diye gidiyorum doktora o test sonucu Gardnerella vaginalis (Bakteriyel vajinoz) var dedi ve iki farklı fitil verdi kullanmam için biri de neo penotran forte