- 19 Haziran 2023
- 321
- 29
- 18
- 23
- Konu Sahibi oylesinebirii0
vajinal mantar ve enfeksiyon icin borik asit kullanan varmı varsa kendimiz nasıl hazırlıcaz ve geçirem bişeymi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vajinal mantar ve enfeksiyon icin borik asit kullanan varmı varsa kendimiz nasıl hazırlıcaz ve geçirem bişeymi ?
Ben hazırladım, Trendyoldan saf borik asit aldm ve katamarin alıp içini boşaltıp doldurdum, Eldivenle çok titiz yapılması gerekiyor, 2 tane kapsülü fitil gibi koydum daha ilk günüm sonucu alırsam ayrı bir post açıp anlatacağım ama bunun dışında sorunuz olursa sorabilirsinizvajinal mantar ve enfeksiyon icin borik asit kullanan varmı varsa kendimiz nasıl hazırlıcaz ve geçirem bişeymi ?
saf borik asit yazıp ilk cıkanı alabilirmiyim ya korkutuyor beni asit kelimesi birazBen hazırladım, Trendyoldan saf borik asit aldm ve katamarin alıp içini boşaltıp doldurdum, Eldivenle çok titiz yapılması gerekiyor, 2 tane kapsülü fitil gibi koydum daha ilk günüm sonucu alırsam ayrı bir post açıp anlatacağım ama bunun dışında sorunuz olursa sorabilirsiniz
Bende isimden tırsarak gezdim, yoksa daha hastalığımın başlangıcındada böyle önerileri okumuştum, O zamanlar hastalığın bu kdr ciddi olduğunu ve çok özenli tedavi edilmesi gerektiğini bilmediğim için ciddiye almamıştım, basit bir enfensiyon sanıyordum, ama bir baktım ki diyet ve ilaç yeterli gelmiyor birde bunu denedm şu anda şikayetlerim tamamen geçti, Özelden yazarsanız kendi aldığımı göstereyim sixesaf borik asit yazıp ilk cıkanı alabilirmiyim ya korkutuyor beni asit kelimesi birazve ne kadar doldurdunuz kapsülün icine
ayla selamlar bana da bilgileri atar mısın rica etsem hangi borikasiti aldın hangi kapsülü kullandın nasıl hazırladın bu tarz takviyeler inanılmaz pahalı yardımına ihtiyacım var çok dua edicem sana ..Bende isimden tırsarak gezdim, yoksa daha hastalığımın başlangıcındada böyle önerileri okumuştum, O zamanlar hastalığın bu kdr ciddi olduğunu ve çok özenli tedavi edilmesi gerektiğini bilmediğim için ciddiye almamıştım, basit bir enfensiyon sanıyordum, ama bir baktım ki diyet ve ilaç yeterli gelmiyor birde bunu denedm şu anda şikayetlerim tamamen geçti, Özelden yazarsanız kendi aldığımı göstereyim sixe
Merhaba ben de yaklaşık 5 ay kadar geçmeyen mantar ile savaşatım kaç tane doktora gittim fitil antibiyotik tedavisi vajinal yıkama herseyi kullandım ama çok bir sonuc alamadım borik asitli fitil kullandım düzenli kullanım sonucunda kurtuldum kesinlikle denemelisinizvajinal mantar ve enfeksiyon icin borik asit kullanan varmı varsa kendimiz nasıl hazırlıcaz ve geçirem bişeymi ?
Bunu bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ? Size nasıl ulaşabilirimMerhaba ben de yaklaşık 5 ay kadar geçmeyen mantar ile savaşatım kaç tane doktora gittim fitil antibiyotik tedavisi vajinal yıkama herseyi kullandım ama çok bir sonuc alamadım borik asitli fitil kullandım düzenli kullanım sonucunda kurtuldum kesinlikle denemelisiniz
hangi asiti aldınız nasıl uyguladınız yazar mısınızMerhaba ben de yaklaşık 5 ay kadar geçmeyen mantar ile savaşatım kaç tane doktora gittim fitil antibiyotik tedavisi vajinal yıkama herseyi kullandım ama çok bir sonuc alamadım borik asitli fitil kullandım düzenli kullanım sonucunda kurtuldum kesinlikle denemelisiniz
Merhaba ben eczaneden aldım kendim yapmadım burda isim vermek yasak sanırımBunu bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ? Size nasıl ulaşabilirim
Kendim hazırlamadım eczaneden aldım isim vermek yasak sanırımnasıl yaptınız birde anlatırsanız
Eczaneden satın aldım isim vermek yasak sanırımhangi asiti aldınız nasıl uyguladınız yazar mısınız
istanbuldaki fatih eczanesi büyük ihtimal dimi burda ismini cok duydum cünkü. fiyatı ne kadar peki suan biliyomısunuzKendim hazırlamadım eczaneden aldım isim vermek yasak sanırım