offff yaaaa kızlar bıktım artık bu mantar belasından...bu ay üçüncü kere oldu...iki kere doktora gittim fitil verdi, bir günlük hap ve travazol krem verdi...tam ilaçlar bitti adet oldum.o da bitti tamam her şey güzel derken adetin hemen ardından mantar yine nüksetti.Doktora gitsem bir hafta yasak koyacak ilişkide ve benim yumurtlama dönemim...Çocuk istiyoruz da ne yapacağımı bilemedim...Hemen bir iki günde geçecek bir tedavi istiyorum ben yaaaaaa[/QUOTE
1 ay fedakarlık edecen artık.. bi dahaki aya tekralamasa bari, hiç olmazsa 1 ay kayıpla kurtulursun. fitil ve krem geçirirmiş aslıjda ama.. ne kadardır var sende bu mantar? ne kadarlık evlisin ? benimde yeni başladı

evleneli çok olömadı, doktor fiitil ve krem verdi daha kullanmadım korktum bakalım kullancam, gebe kalmayı önlüyomu mantar onu merak ediyorum, bende beyaz parçalar gelmeye başladı artık ya koku felan yk ama kaşıntı az var, sirkeli su ile yıkaayı duydum birde sarımsak tedavisini.. ama uygulamadım hiç, bi araştır istersen belki sende işe yarar