- Konu Sahibi manifesto123
Ya arkadaşım bu boğazda yaşayan mantar demişsin; vajnada yaşayan mantarın boğazda da yaşayabildiğini biliyormusun? Dr bana çok çeşitli mantarlar var dedi.O yüzden bence jinekoloğuna bir sor derim.Belki başka bişidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok üzüldüm durumuna.çok iyi anlıyorum seni.sende nezamandan beri mantar var.bende çok uzun zaman mantarla yaşadım ama başka yerlerime yayılmadı.insanlar boğazındakine bakaıp mantar dediği için hemen ümitsizliğe kapılıp,heryerime yayılıyor diye panik yapma.hem boğaz hem vajina için ayrı doktorlara gitme bence.bence öncelikle jinekoloğa git.boğazındakini ona göster doktora anlar herhalde eğer mantarsa.başka doktorlara git bence.artık tamamen kurtulmak istediğini,bir daha tekrarlamaması için etkili bi ilaç istediğini söyle.benim kullandığım ilaçların isimlerini söyle doktora.ve iyi geldiğini söyle.bende kullanmalımıyım diye sor bakalım.çok geçmiş olsun canımmmmmmm
Ya arkadaşım bu boğazda yaşayan mantar demişsin; vajnada yaşayan mantarın boğazda da yaşayabildiğini biliyormusun? Dr bana çok çeşitli mantarlar var dedi.O yüzden bence jinekoloğuna bir sor derim.Belki başka bişidir.
Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam bu sayfaları okudum ve sağlık ocağında bu hastalığa bakıldığını bilmiyordum ve sizin yazılarınızdan öğrendim.
Bende aynı derdi çekiyorum.Geçen hafta çok hastalanmıştım gripbal enfeksiyon denmişti.ve serumla antibiyotik verilmişti bana.Antibiyotikte mantarı tetikliyormuş.Neyse ben bu sayfaları okuduktan sonra hemen sağlık ocağına gittim.Muayene oldum.Bana bir ağızdan hap birde vajinadan bir fitil gibi bişi verdi birde krem verdi.dr.Eğer geçmezse kültür alalım dedi.
Ben kültür denilen şey ne oluyor biliyormusunuz onu sorucaktım sizlere?hiç yaptıran varmı aranızda?
arkadaslar dedıgınız gıbı antıbıyotık sonrasında mantar olusumu tekrarlıyor
ben bır yıgın hap kullandım hıcbırı gecırmedı
sımdı canesten krem kullanıyorum fitil de kullanamıyorum
canesten krem hafıflettı sankı sımdıye kdr hep hapları denedım hıc gecmedı yıllardır hep agır koku hep sarı bı sıvı akardı cesme gıbı youn kesık peynır göruntusu cabası ne ararsanız var hatta bır ara kahverengıye dönusmustu
sımdı yıne akıntım var ama daha az kokulu daha az peynır göruntusu krem faydalı sanırım
gökkusagı sen de ılk sayfalarda gunlerce kasmıssın ılaclarımı soylemıycem dıye sonradan hepsını soyleyıp bıde baskı yapıyosun walla ılahı sen sengözlerimebaksanab sureklı alın alın benım ılacımı alın demıssın
alırıs daha arastırmak lazım umarım yararlıdır tabı bırden böle söylemek ıstemesken baskıya gecmen şaşırtıcı :teytey:
gökkuşağı yalnızca bu ilaçları da bi söyleyin doktorunuza uygun olur mu demiş a.s
gökkuşağı canım ben gittim doktora tahlil sonuşlarını bekliyorum şimdi. mantarın yanında başka enfeksiyonlardan da şüphelendi doktor. ornisid ve iki tane merhem verdi bana da
çok teşekkürler canım ben de tamamen kurtulucam umarım bir ay sonra Şeniz çok sevindim senin adına.. darısı bizim başımıza![]()
bende çok ilaç kullanmıştım bekarken ama geçiremedim geçen ay doktor banaçok merak ettim ilçların ismii alabilirmiyim aynı sorun bende de var lüüüüüütfeen ?