• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar

Rosa07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
635
479
103
35
Tüp bebek tedavi surecindeyken mantar enfeksiyonu olan var mı. Ben bugün çatlatma iğnemi yapacağım son aşamaya geldim artık. Ama dün peynirimsi akıntim oldu. Doktor bugün de takip et görürsen, ilaç vereceğim dedi. Tedavimi etkiler mi bu enfeksiyon.. ve ilk defa mantar oluyor bende😭

Kaşıntı şişlik ve koku şikayetleri oluyormuş. Bende bunlar yok sadece peynirimsi akıntı var. Süt kesiği gibi. Bol su içmek en güzel tedaviymis sanırım..

Kaşıntı şişlik ve koku şikayetleri oluyormuş. Bende bunlar yok sadece peynirimsi akıntı var. Süt kesiği gibi. Bol su içmek en güzel tedaviymis sanırım..
bazen oluyor ama akıntı o şekilde acaba bendede mi var doktora söylemedim ama hiç tüp bebek tedavi aşamasındayım

Ben kontrollerimde söyledim. Bir daha görürsen söyle ilaç vermem gerek dedi. Ama şükür bir daha görmedim.. tüp bebekte de şükür yarın toplamam var son aşamaya geldim artık. Siz nerde yaptiriyorsunuz

Ben kontrollerimde söyledim. Bir daha görürsen söyle ilaç vermem gerek dedi. Ama şükür bir daha görmedim.. tüp bebekte de şükür yarın toplamam var son aşamaya geldim artık. Siz nerde yaptiriyorsunuz
Ben Gaziantep teyim toplama işlemi oldu benim ağustosta ekim de transfer yapılacak

Ben Gaziantep teyim toplama işlemi oldu benim ağustosta ekim de transfer yapılacak
Benim yarın opu olacak iğnemi vurdum🤲 sizde ohss oldu mu ondan çok korkuyorum. Verebileceğiniz tavsiye var mi bana oluşan sonra yapmam gereken

Benim yarın opu olacak iğnemi vurdum🤲 sizde ohss oldu mu ondan çok korkuyorum. Verebileceğiniz tavsiye var mi bana oluşan sonra yapmam gereken
Olmadı bende ana toplandıktan iki üç saat sonra aşırı sancım oldu iki gün sürdü sonra geçti

Benim sanırım 3 tane kaldığı için doktor bekletti hemen yapmayalım dedi bilmiyorum açıkcası sormadım sizin hemen mi olacak
Benimde belli değil ki hiç. Yarın toplanacak...kac tane embriyo olur kaçı kalır rahim dinlendirme yapar mı... Hiç bilmiyorum. Rahmin durumuna göre taze transfer oluyormuş

Benimde belli değil ki hiç. Yarın toplanacak...kac tane embriyo olur kaçı kalır rahim dinlendirme yapar mı... Hiç bilmiyorum. Rahmin durumuna göre taze transfer oluyormuş
Olabilir cnm ben pek ümitli değilim o yüzden pek sormadım

Back
X