mantığım başka söylüyor kalbim başka düşüncelerinize ihtiyacım var

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben lise sona gidiyyorum . İlkokulu beraber okuduğum bir erkek arkadaşımla aynı liseye gidiyoruz ve geçen seneden beri baya bir yakınız ama sadece arkadaş olarak onun için ama benim duygularım ona karşı değişmeye başladı ilk zamanlar bende birşey hissetmiyordum yazın neredeyse hergün mesajlaşırdık okul açıldı bu sefer yüzyüze görmeye başladım ve ondan hoşlanmaya başladığımı farkettim diyeceksiniz ki olabilir fakat işin kötü tarafı sevgilisi var ve ben kızı tanıyorum aynı servisteyiz hergün görüyorum aslında kızıda ççok seviyorum ama duygularım değişmeye başladığından beri kızı kıskanmaya başladım .Kız bizim yakın olduğumu biliyor ben ona sorduğumda biraz rahatsız oluyorum demişti sonra bende gidip çocuğa xx rahatsız oluyormuş artık konuşmayalım dedim ama o kabul etmedi ve sevgilisine kızdı kız facebooka girip yazıştıklarımızı okuyormuş sonra gidip facebbook şifresini deiştirdi kız okumasın diye kızda biliyor ama bişy demiyor çocuk benden hiç kopmak istemiyor hep mesaj atıyor geçenlerde soğuk davranmaya başladığımda farketti ve hemen morali bozuldu gidip sevgilisiyle kavga etmiş saçma bir bahaneden bilemiyorum ben mi acaba abartıyorum ben bırakamıyorumda çok alıştım ona sizlerden akıl almak istiyorum bu çocuk ne hissediyo ben nasıl vazgeçebilirim ondan yardımlarınızı bekliyorum

Ben sahsen iki sevgilinin yaninda 3cu sahis olmak istemem.
Bunu kendime yakistiramam. Eger bir erkek arkadasimin hayatinda bir kiz varsa,
oraya daha cok mesafe koyardim. Olur ya ayrilirlar, sonra o kiz benden bilir,
hak etmedigim beddualar eder, belkide tutar..
Neme lazim. Analar ne yigitler dogurmus. Onun sahibi var.
Sen onune bak, kim bilir ne yigitler cikacak..

Bence de o çocukla arana mesafe koymalısın.
Yaptıklarına bakılırsa o da senden hoşlanıyor ama eğer sevgilisinden ayrılırsa kız senden bilir her şeyi.Suçlu sen olursun
Öncelikle mesafeli davran ve bekle bakalım sana yakınlaşmaya çalışacak mı
Belki sen uzaklaşınca sevgilisinden ayrılıp sana gelir.Ama eğer sen karakedi durumuna düşersen mutlu olamazsınız

Back
X