mantığımı kaybettım artık ne yapacağım bilmiyorm

meraba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim eşimle anlaşamıruz ama kopamıyoruz.

dün yaşadığım bir olayı anlatacağım,gerçekten akıl istiyorum ağlamaktan gözlerim şişti.eşim askere gidecek hafta sonu benım de tayınım çıktı bayağı masrafım olacak ve eşimın maaşı kesildiğinden her şey bana kalıyor.ve borçlarımız var.dün hesap yaparken eşime sen maaşını ne yaptn dedım.çünke 900 lira almştı 300 k.kartına verdi 600 kalıyordu gerısını naptn dedım.bana telde bağırdı hesap sorma diye ben d e mesaj attım ailenden borç al kapaylm borcu ben sen gıdınce napacağım dedım.ikımızın aılesının de hıç yardımı olmadı. snra eşım de sinırlenmış ve 2 bıleziğımı bozdurmuş benden habersiz ben de gididnce çıldırdım kavga ettik bilgısayarı telefonu kucağına attım al bunlrrı da bozdur dıye o da aldı hepsini duvara fırlattı hepsi kırıldı.bana hakaret etti.gıt evden dedım gıttı ama gerı geldi o bilezıkler benımdı nasıl bana sormadan bozdurursun dedım onlar senın değıldı benle evlendığın ıçın sana taktılar dedı.bilezıkler gelinin değil mi benden habersiz bozdurubılır mı sizce hem dinen hem kanunen soruyorum

bilezikler tabiki kadının hakkı, dinen ve kanunen. her nekadar senin iselerde ortak mal olmalılardı....

birsürü borcunuz var ve bileziğiniz varsa bir kısmını bileziklerinizle kapatmanız güzel olurdu. sonuçta boşuna duran bileziğin size bir faydası olmaz. anladığım kadarıyla eşiniz size sormuş, ancak olumlu cevap alamayınca kafasına göre bozdurmuş (yapmaması lazımdı ama olan olmuş). başkasından borç almaktansa bileziklerini gözden çıkartabilirsin.

altın kadının hakkıdır eşinin onları senden gizli satması çok yanlış :20:bana kocan biraz sorumsuzmuş gibi geldi ama keşke bu kadar fevri davranmasaydın canım :50:

eşiniz bana da sorumsuz biri gibi gözülktü. bilezikleri bozdurmadan önce size sormalı ve o parayıne yaptığını da size açıklayabilmeliydi...

Geçen tv de bir avukat düğünde takılan altınlar geline takılanlar geinin damada takılanlar damadın oluyo dedi kanunen...

yani sana takıldıysa onlar senin bozduramaz.
ve parayı nereye harcadığının hesabını da vermeli.

Canım o bilezikler ikinizin ama eşinin de bozdururken sana haber vermesi gerekirdi. Benim bildiğim ailede kazanç ortak olur ve ortak yerlere harcanır.

sende haklısın eşinde haklı...adam sıkışmış para bulacak kimse yok..sende bileziği bozdurmasına izin vermemişsin ..napsın mecbur gidip bozdurmuş..başka çaresimi var..birbirinizin kalbini kırmaya değermi

senin tarafından bakıldığında sende haklısın kendince..ee haliyle bozuluyosun.

boşverin kırmayın böyle şeyler için birbirinizi...ayrıca evlilikte senin benimdiye birşey yoktur..herşey ikinizindir..buna altınlarda dahil..

Back
X