Mantık doğrultusunda karar verdim Ama hala canım yanıyor..

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Kızlar ilk defa mantık doğrultusunda bir karar aldım. Doğru olmayan doğru gitmeyen şeyler vardı mantık doğrultusunda ve canım acısa da severek bitirdim. 1 Ay geçti ama Çok canım yanıyor kızlar su günler iyice aklıma gelmeye başlıyor müzik dinliyorum o aklıma geliyor birden aklıma geliyor. Ama onunla olamazdık kendi ilişkimiz için kavga anında bile anneme babama laf uzattı hep Siz haklısınız hep senin ailen haklı dedi çok kötü olmuştum buna benzeyen bir sürü şeyler. Evet mantıken doğru değildi ve bitirdim. Ağladığım da göz yaşlarım için ben bunlara kanmam dedi, çoğu zaman beni tek bırakırdı hayat arkadaşım olduğunu sahiplenildimi sevgilim olduğunu hissedemiyordum anlayamıyordum. Her hareketim gözüne batardı yanlış konuştuğumu yanlış davrandımi yanlış yürüdüğümü falan filan Herşeyimi eleştirirdi. Arkadaş ortamında otururken saatlerce telefona bakmazdı 5 6 saat.. Ya anlatacak o kadar şeyim var ki doldum artık bana akıl verin geçecek elbetteki biliyorum ama bana bişeler deyin

bencede dogru karar, acisi belki 1 ay daha sizlar kalbinde
belki 3 ay, ama gecer
sonra da iyiki dersin
Allah sabir versin

Teşekkür ederim hanımlar. Evet geçecek biliyorum. Hergün mesaj atıyor seni çok seviyorum sen hala bmm aşkımsın tarzı.. Ama yapacak birseyim yok geri adım hiç bir şekilde atmadım ilerde ağlayacağıma şimdi ağlayayım. Kıymetini bilmedim pişmanım diyor. Ama başlamak için ona bişe demek için hevesim bile kalmadı içim de. Ne yaptı ise kendine yaptı. Bir türlü bana o güveni vermiyor vermedi.

bak ben evlendim ayrildim, ayrildigimda eski esim ciddi anlamda kapimda yatti arabada
sana teselli olsun diye yaziyorum
ne diller döktü, ama o güven bir sarsildimi mümkünati yok eskisi gibi olmuyor
insallah gececek

bak ben evlendim ayrildim, ayrildigimda eski esim ciddi anlamda kapimda yatti arabada
sana teselli olsun diye yaziyorum
ne diller döktü, ama o güven bir sarsildimi mümkünati yok eskisi gibi olmuyor
insallah gececek
Allah yardımcımiz olsun.. Güven konusu bende şöyleydi mesela; ağzı çok güzel laf yapıyordu, haklıyken bile haksız konumuna düşerdim sonra bı bakıosun özür dilemişim.. Bu gibi bir sürü şeyler.. Açıkçası beni sulu götürür susuz getirirdi. Bunu onda görmüştüm. Çok uyanıkti. Ben bu kişiye hayatımi teslim edemem dedim. Hayat arkadaşım olduğunu hissedemiordum. Çok seviyordum ve bitirdim. Sizin güven sorununuz nasıldı?

bizim ayrilma nedenimiz ilk basta ailesiydi
ama bunun disinda, ben sorun cikarmim diye hep ufak tefek yalan degilde, dogruyu söylememe durumlari oluyordu
mesela biz arildiktan 2 ay sonra felan yilbasiydi ve biz konusuyorduk, o beni ikna etmeye calisiyordu geri dönmem icin
neyse, o gün planini sormustum, arkadaslarla evde oturucaz demisti. sonrasinda ne yaptin ne ettin diye yazisirken, bizde yoldayiz cok israr ettiler disari ciktik dedi
ama biliyorumki önceden planlanmisti, ben sorun cikarmim diye böyle yapti
ve her zaman ufak tefek seyler bunun gibi, sonradan farkina vardigim
sinegin ufak olmasi ama mide bulandirmasi gibi

Çok doğru bir karar vermişsin.
Hiç sorgulama.
O kişi kimse için doğru insan olamaz

Çok doğru bir karar vermişsin.
Hiç sorgulama.
O kişi kimse için doğru insan olamaz
Ama onda nasıl birşey var biliyor musunuz. Dışardan tam aile babası iyi sadık bir eş havası var. İnsanlara olan yaklaşımı vs.. Omu ilk tanıdığım da evet ya kesinlikle bu dedim ailem direk tamm der düzgün karakterli dedim. Sonra sigara alkol kullandığını öğrendim her neyse bir şekilde aştık. Sonra geçmişinde bı çok kızla cinsel anlamda birlikte olmuş onu öğrendim. Duyduğum an hayır olmaz kesinlikle dedım kabul edemem 1 kere bile değil çok kez yapmışsın dedim. Onu bile bir şekilde aştırdı bana, diyorum ya ağzı çok güzel laf yapıyor bişe oluyor Aaa diyorsun mantıklı o hale sokuyor seni.. Şuan herkes onu gerçekten mükemmel sanıyor ama gerçekten göründüğü gibi değil 7 ayda ben tanıdım onu. Herkes belki bana Salak diyordur gül gibi çocuğu bıraktı diyordur. Belki de başkası onu mükemmel olarak görecek. Ama ben gibi sürekli Polyanna saf biri bile yapamadıysa daha da kim yapar. Ufff canımı yakıyor ya

Aynısını bundan önceki ilişkim de yaşardım. Neymiş sen üzülme diye sakladım sen kötü olma diye sakladım.. İnsanı daha da karamsarlığa şüpheciliğe iter bu gibi tipler

Aynısını bundan önceki ilişkim de yaşardım. Neymiş sen üzülme diye sakladım sen kötü olma diye sakladım.. İnsanı daha da karamsarlığa şüpheciliğe iter bu gibi tipler

aynen öyle
ve hayati boyunca degismez, cünkü yaptiginin kötü birsey olmadigina inandirmistir kendini
gec olmadan gercek yüzleri görebilmisiz, bence sansliyiz

aynen öyle
ve hayati boyunca degismez, cünkü yaptiginin kötü birsey olmadigina inandirmistir kendini
gec olmadan gercek yüzleri görebilmisiz, bence sansliyiz
Allah kurtarmış bizi, Artık doğru insan var mıdır onu bile bilmiyorum iyi insanlar var mi onu bile bilmiyorum..

Allah kurtarmış bizi, Artık doğru insan var mıdır onu bile bilmiyorum iyi insanlar var mi onu bile bilmiyorum..

evet, sükürler olsun!
dogru insan konusunda bir sey diyemem. bilmiyorum
cevremde iyi giden iliskilerde var, cok fena olanlarda
evli olmak icin evlenenlerde
ben kendim icin artik sunu diyebilirim, cok etkilenmedigim sürece kimseye almayi düsünmüyorum hayatima
onun disinda cok iyi görünen kötü kalpli de olabilir ve tersi

Evet bnm daha 1 Ay oldu biteli birini almak dahi istemiyorum canım yanıyor hemde çok yanıyor. Kalben hissetmem lazım birini almak için, şuan kendimi kimseye hazır hissetmiyorum. Kendime zaman ayırmak istiyorum..

Evet bnm daha 1 Ay oldu biteli birini almak dahi istemiyorum canım yanıyor hemde çok yanıyor. Kalben hissetmem lazım birini almak için, şuan kendimi kimseye hazır hissetmiyorum. Kendime zaman ayırmak istiyorum..

ennn güzelini yaparsin
klasik olacak ama canini yakiyorsa hala, kendini yakin hissettigin insanlarla vakit gecir
bende yalniz kalmayi tercih edenlerdenim ama insan büyüdükce bazi seyleri daha net görüyor
simdi icimi darlayan bir sey olunca ariyorum kiz arkadasimi, kardeslerimden birini onlarla bulusuyorum veya telefonda konusuyorum
insan konustukca rahatliyor

Şimdi canın çok yanacak ama ilerde çok mutlu olacaksın bu süre içinde de kendine hobi ve uğraş bul :)

Evet bende öyle yapıyorum şükür yakınım dediğim arkadaşlarım var. Sadece onu başkasıyla düşünme fikri suan canımı yakıyor. Anlık iniş çıkışlarım çok oluyor dibe çöküşlerim geri çıkışlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…