Mantık evliliği

Kız artık etrafım da bekar kız bile kalmadı
Nerede koca
İşyerimde kimlerin hepsi evli arkadaşlarım evli hatta 4. Çocuğunun 2. Yaş gününü çağırıyor biri

Siz mühendissiniz gelenler fırıncı mı ?kendınızı bır sorgulayın bence olaylara bakıs acınınız eğitimli bir insana hiç yakısmıyor bence sızlik bi problem var. Dısarıya yansıttıgınız kişiliğinize gorede gorucu geliyor demekki.

Ben mühendis değilim izinsiz işi olmayan yani masa başı bile olsa mesela mühendis bu defa da dinci çıkıyor
Aşağılamak ile ilgisi yok ben muhasebeci 2 yıllık mezunum
Biri niye okumadın niye boşa zaman kaybediyor sun
Yabancı Dil bilsen aslında iyi biryere gelirsin diye akıl verdi aşağıladı mı ama kendince anlamadım

30yaş evlilik için geç değil, aşık olmak için de... mezun olduktan sonra kariyerinize mesleğinize odaklanabilirdiniz bunda kötü birşey yok. Size keşke okulunu tamamlasaydın yükselmeye baksaydın diyen adam kötü değildir.

Kız artık etrafım da bekar kız bile kalmadı
Nerede koca
İşyerimde kimlerin hepsi evli arkadaşlarım evli hatta 4. Çocuğunun 2. Yaş gününü çağırıyor biri
Amaaannn onlar kötü örnekler :) düşünüp düşünüp canını sıkma . Bir insan evladı çıkacak illa ki karşına . Evlenicem diye gidip görücü usulüne feda etme kendini .

Baba kötü örnek rol model olmuş size

Sevip beğendiğiniz biri ile evlenin

Evlenmek için değil

Kendınızı hep yanlıs kodlamıssınız kızın kaderı annesıne benzer, çocuk mühendisti ben yüksek bakandan korkarım kilo alınca başkasına bakar bunlar bikaç örnek. Ben sizin bu düşünce tarzınızla doğru bi evlilik yapacagınızı düşünmüyorum önceliğiniz evlilik olmasın

Ben mesela sevmediğim adamın çocuğunu istemem. Çocuk olmasa da olur benim için. Ama siz çocuk isteğiyle yanıp tutuşuyorsanız mantık evliliği olabilir. Ama.. Aması şu,

Mantık evliliği bile olsa az da olsa hoşlanmanız beğenmeniz lazım. Tipini beğenmediğiniz, dokunmak istemediğiniz adama olmaz. Ayrıca mühendisseniz fırıncı hamburgerci vs mavi yaka ile yine olmaz. Koynumuza alacağımız adamı seçerken iyilik timsali, derviş gönüllü, olmak zorunda değiliz, kendimize dengi arayacağız tabi ki. Ayrıca dindar ve kapalı değilseniz kapan diyen dindar adamla hiç olmaz. Bu gibi seçenekler mantık evliliği değil mantıksızlık evliliği olur.

Mantık diye başlayan ve sevgi bulundurmayan evlilikler ortalık gibidir çıkar bitince biter. İNANIN evlilikler sosyal medyadaki gibi değil. Niye aşık olmayı denemiyorsunuz....
Ayrıca 30 yaş aşık olmak için de oldukça güzel, genç yaş. Ilk mesleğe basladigim yaş 24'tü. O zaman da gençtim ama toydum. Şimdi iyi ki 30 oldum ne güzel bir kadın oldum. 30 iyidir güzeldir sevin şu 30'u.
Ama önce kendinizi sevin ki hayata bambaşka pencereden bakın.

Annenizin sagligina cok uzuldum. Allah sifalar versin. Annenize iyi bakin insallah sekerden gozleri daha fazla zarar gormez.

Siz daha 30 yasindasiniz :) Tam zamanlari aracilarin sizleri uygun buldugu kisiler ile gorusmeye devam edin.Nasipse bu gorusmelerden birinde iki tarafin da birbirinden hoslanacagi tutar.
Isiniz de var sukur bence sabirli olun. Elinizde babaniz harici diger aile uyeleriniz var :)
Nasipse gelir Cin' den nasip degilse ne gelir elden. Bu soze inanirim ben.Allah gonlunuze gore versin ve insallah hayirlisiyla yasarsiniz bi gun anneligi.
Sevebileceginiz biri ile evlenin hayatinizdaki en muhim kararlardan biri evlilik ve insallah babaniza benzemez.

Sevmeden olmasın sonra katlanamazsınız size dokunmasını bırakın an gelir evde varlığını istemezsiniz yaşınız geç değil inşinşah sevdiğinız anlaştığınız bir insanla mutlu bir yuvanız yavrularımız olur kısmet işi bunlar bakın buradaki hanımların kimisi erken evlenmiş kimisi geç kimisi ikinci evliliği kimse mutsuz olmak için evlenmez herkesin bir kaderi var evlilik bir kumar

Cocuk cok d9gru demis neyine şok oldun ?

İnşallah benzemez amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…