Biraz göze hitap etmeli tabi ..insan beğendiğini daha çok seviyor .. bence bir şans ver ,belki yüreği tertemizdir. .sevince de dünyanın en yakışıklı adamı gibi görünür gözüne .. seni sevmeyenin peşinde bir ömür helak edeceğine ,seveni sevmeyi dene ..ayrıca yarın evlenecek değilsin .isinamazsan ayrılırsın .
Hem mantık hemde aşk olmalı.
Tipini beğenmediğin biriyle olmaz evlenince herşeyi gözüne batar enazindan görünce için kıpır kıpır etmeli evlilik önemli bir müessese ona göre ver kararını canım.
Aşk... bdv de bir konu var. Bu evlilik nasıl bir çıkmaz gibi bir başlığı vardı. Kız kendini seven el üstünde tutan biriyle evlenmiş beni seviyor değer veriyo dye evlendikten sonra adam baştan aşağı değişmiş. Adamların sevgisi ilgisi köprüyü geçene kadar.. istisnalari var tabi ama evlendikten sonra çoğu değişiyor. Evlilik zaten zor bir de sevmediğin aşık olmadığın adama katlanmak daha zor. Belli bir yaştan sonra körü körüne olmuycak kişilere aşık olunmuyor zaten. Mantık da oluyo içinde illaki. Ama sen böyle olur mu yaşayabilir miyim dye düşünebiliyosan olmaz. Düğününe soru işaretleriyle değil kanatlarınla gitmelisin..
Sevip sevmediğimi bende bilmiyorum. Tipi bahane ediyorum belkide sevmediğimden... Bilmiyorum. Sizce tip önemli mi ? Herşey dört dörtlük parası işi huyu sevgisi ...Ama bazı bayanlarda vardır ya gider asalak insanları sever kendisine deger veren varken...Mantıken hep bekleyeyim daha iyisi çıkar diyorum tipini bahane ediyorum.Sonra böyle seven olur mu diyorum.Cok saçma gelecek belki de size ama
Bu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli şeylerden biri asla önyargılı olma ve birşeyi hemen kestirip atma.bazı insanı tanıdıkça seversin sevince ne tipi gözüne batar ne de boyu.ama hep daha iyisi çıkar mı acaba diye düşünürsen daha iyisini bulacağım diye eldekilerden de olursun
Sevip sevmediğimi bende bilmiyorum. Tipi bahane ediyorum belkide sevmediğimden... Bilmiyorum. Sizce tip önemli mi ? Herşey dört dörtlük parası işi huyu sevgisi ...Ama bazı bayanlarda vardır ya gider asalak insanları sever kendisine deger veren varken...Mantıken hep bekleyeyim daha iyisi çıkar diyorum tipini bahane ediyorum.Sonra böyle seven olur mu diyorum.Cok saçma gelecek belki de size ama