- Konu Sahibi Chipzinblack
-
Ben ne ara konu açtım diye düşündüm okuyunca:26: Ne onla olabiliyorsun ne de onsuz sizi çok iyi anlıyorum...
Aynen ne onla oluyo ne onsuz oluyo. Hep hayırlısı diyorum ama hayırlı olanın ne olduğunu göremiyorum ,emin olamıyorum. Bu yüzden belki yanlış yoldayım. O yüzden kalp ve mantık aynı düşünmüyo
Aslinda siz kararinizi coktan vermissiniz:)
Etrafta sevgilileri ile dolasan, sürekli sevgilileri ile ne yaptiklarini anlatan arkadaslar..
Kendinizi onlarin yaninda eksik hissetmemek icin yeni bir iliski..
Zaten bu iliski yürümüyor, hep kavga gürültü..
Bunlar iliskiyi bitirmek icin kendi icindeki bahaneleriniz..
20 yasindaysaniz demek ki 16 yasinda baslamis bir iliski bu..
Eger gercekten ucusamiyorsaniz, anlasmiyorsaniz, frekans problemi yasiyorsaniz ayrilin..
Eger asil sebep sevgilisi olan ve sürekli sevgilileri ile yaptiklarini anlatan arkadaslarinizdan eksik kalmamak ise, iyi düsünün..
Sonra, arkadaslarinizla denkleneceksiniz diye gelen gideni aratmasin
Aynen hayırlısı diyorum sürekli ama neyin hayırlısı olduğu hakkındada bir fikrim yok. Bitsin istemiyorum aslında onca sene emek vermişim düzelmesini istiyorum sadece. Bence sorun çok rahat olmalarından ben en azından kendi ilişkim için öyle düşünüyorum :26: kaybetme korkusu yok. Hakkımızda hayırlısı demekten başka denilecek bi şey bulamıyorum yine
onunla konustunmu sorunlarınızı isteklerinizi.. eger konusmussanız ve dıkkate almamıssa ozaman bagları koparmada haklısınız
Aşk varsa kaybetme korkusu olmamamlı bence. Eğer kaybetme korkusu varsa o iki kişiden biri aşık değildir
Mantığına göre hareket et diyorum başkada birşey demiyorum
Aynı şeyi düşünmüyorumAsıl insan çok aşıksa kaybetme korkusu olur.
mantık doğruyu söylüyor emin ol canım.Bir kere mantığımı dinledim ve aylarca konuşmadık. Bana vicdansız olduğumu,onca yılı nasıl çöpe attığımı sordu. Mantık ve gönül keşke aynı şeyi söyleseler dimi?
Bence uzun süreli ilişkiler ya ayrılıkla bitiyor yada evlilikle sonuçlanıyor erkek seni mutsuz ediyorsa ipi koparacaksın ,kendinle başbaşa kalmayı becereceksin , kendi olan güvenini kazanacaksın aşkda zaten sen istediğinde gelmez düşünmediğinde seni bulur
Ama kaybetme korkusu olan diğerini sıkmaya başlar ve diğeride artık benden bu kadar diyip gidebilir. O zaman ortada yaşanacak bi aşk kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?