Mantık ve kalp aynı kararı veremiyor!!!!

Chipzinblack

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
154
3
16
35
İstanbul
Sevgilimle yaklaşık 4 yıldır çıkıyoruz. Şu an 20 yaşındayız ikimizde. Neredeyse her günümüz birlikte geçiyordu ilk seneler. Şimdi ikimiz farklı okullardayız ondan hergün görüşemiyoruz. Lisede de çok kavga ederdik ama sorunlar bi türlü azalmıyor. Kıskançlığı bitmiyor .en son bi kaç ay ayrı kaldık hiç biribirmizi arayıp sormadık. Sonra beni tekrar aradı buluşmak için bişeler yaptı,öyle yine barıştık. Hiç bi gün kavgalar bitmiyo. Bu ilşkinin sonu nereye kadar bilmiyorm
Okuldada bazen kötü hissediyorm kendimi. Çünkü herkesin sevgilisi var hep anlatıyolar ne yaptıklarını. Ben ise biraz buruk kalıcam yanlarında ondan korkuyorm. Yeni bir kişi hayatıma hiç girmiycekmiş gibi hissediyorum
Başka birinin beni seveceğini veya benm başka birini seveceğimi hiç düşünemiyorum. Sanki o benm ilk ve son sevglmdi.
Tekrar başka birinin tanımak güvenmek çok zor gelir bana. Napçağımı hiç bilmiyorum. Arkadaşlarım onla yürümez. Bu ilşki hep kavga ,bitir artk uzatma diyolar. Napçam ne edicem bilmiyorum

Aslinda siz kararinizi coktan vermissiniz:)
Etrafta sevgilileri ile dolasan, sürekli sevgilileri ile ne yaptiklarini anlatan arkadaslar..
Kendinizi onlarin yaninda eksik hissetmemek icin yeni bir iliski..
Zaten bu iliski yürümüyor, hep kavga gürültü..

Bunlar iliskiyi bitirmek icin kendi icindeki bahaneleriniz..
20 yasindaysaniz demek ki 16 yasinda baslamis bir iliski bu..
Eger gercekten ucusamiyorsaniz, anlasmiyorsaniz, frekans problemi yasiyorsaniz ayrilin..

Eger asil sebep sevgilisi olan ve sürekli sevgilileri ile yaptiklarini anlatan arkadaslarinizdan eksik kalmamak ise, iyi düsünün..
Sonra, arkadaslarinizla denkleneceksiniz diye gelen gideni aratmasin

Mesafeler ilişkiyi her zaman zorlar...

Hep yaninda olduğu için simdi sen elinden uçup gidecekmissin gibi hissediyor ama sende haklisin bu tavrini düzeltmeli...

Sirf arkadaslarimn yaninda buruk kalacagiam diye ilişkiyi bitirmek gibi bir şey olamaz. Boyle bir sevgi ve ilişki de olamaz...

. Ama sorunun kiskancliksa ona bunu güzelce acikla kendini toparlamazsa devam eedemeyeceğini soyle.. Belki o da bu anlamsiz kıskançliklardan kurtulur

Son düzenleme:
Bu kadar çok kavga ile zaten ne kadar sevsen de mutlu bir birliktelik zor.. Anlaşmazlık hep devam eder.. 20 yaşında yalnız kalma düşüncesi çok yanlış aksine hayatının en güzel yılları. Neler kimler çıkar karşına .. ARkadaşlarının yanında sevgilin olmayınca da eksik kalmazsın. . Yani böyle düşünmek biraz tuhaf. .

Ben ne ara konu açtım diye düşündüm okuyunca:26: Ne onla olabiliyorsun ne de onsuz sizi çok iyi anlıyorum...

Son düzenleme:
Aslında sorun arkadaşlarımın yanında buruk kalmak değil. Arkadaşlarımın yaptıklarını beni hiç ilgilendirmez,ama biz sevglmle bi kaç ay ayrı kaldığımızda insanlara bakış açım değişt..insanların yaptıklarını döylediklerini kafama taktım düşündüm, yalnız kaldığımı düşündüm. Bi işe yaramadığımı düşündüm. Hayatın bittiğini düşündüm. Yeni bi sevgilim olmaıycağını ve olmamasının daha iyi olcağını düşündüm.
Piskolojim allak bullak oldu. Kavgalarımızı tamir edemedik ve kalıcı hasarlar bıraktı. Ne biliyim,bu kadar yıl geçirdik biribirimizin erşeyi olduk ve sonra bitiyo..
Ben bu hayatta başka daha kime güveniyim? İyki ailem ve arkadaşlarım yanımda. Çünkü bunca yıllık ilişki bitince hem en iyi arkadaşımı, en yakınımı,hem sevgilimi kaybettim.
Ben daha kime nasıl kalbimi açıyımda onu oraya koyucam?

Ben ne ara konu açtım diye düşündüm okuyunca:26: Ne onla olabiliyorsun ne de onsuz sizi çok iyi anlıyorum...

Aynen ne onla oluyo ne onsuz oluyo. Hep hayırlısı diyorum ama hayırlı olanın ne olduğunu göremiyorum ,emin olamıyorum. Bu yüzden belki yanlış yoldayım. O yüzden kalp ve mantık aynı düşünmüyo

Mantığına göre hareket et diyorum başkada birşey demiyorum

Aynen ne onla oluyo ne onsuz oluyo. Hep hayırlısı diyorum ama hayırlı olanın ne olduğunu göremiyorum ,emin olamıyorum. Bu yüzden belki yanlış yoldayım. O yüzden kalp ve mantık aynı düşünmüyo

Aynen hayırlısı diyorum sürekli ama neyin hayırlısı olduğu hakkındada bir fikrim yok. Bitsin istemiyorum aslında onca sene emek vermişim düzelmesini istiyorum sadece. Bence sorun çok rahat olmalarından ben en azından kendi ilişkim için öyle düşünüyorum :26: kaybetme korkusu yok. Hakkımızda hayırlısı demekten başka denilecek bi şey bulamıyorum yine

Evt ilşkimiz çok küçük yaşta başladı. Daha çocuktuk şimdi ise iki genç.
Çocuktuk ,kavgalarımızın üstünde pek durmadık
Genç olduk, kavgalarımızın üstünü hiçbirşey örtemedi
Çocuktuk, ikimizde aşk ne demek bilmiyoduk
Şimdi, aşk ne demek biliyoruz ama aşkın herşeye ilaç olmıayacağını biliyoruz
İkimizde hayatın bize ne gösterceğini bilmiyoruz. Bu kadar hatırayı,mutluluğu,kavgayı,barışmayı,yılları çöpe atmak çok zor geliyor
Ama hergün kavga kıyamette olmuyor olamaz!

onunla konustunmu sorunlarınızı isteklerinizi.. eger konusmussanız ve dıkkate almamıssa ozaman bagları koparmada haklısınız

Aşk varsa kaybetme korkusu olmamamlı bence. Eğer kaybetme korkusu varsa o iki kişiden biri aşık değildir

onunla konustunmu sorunlarınızı isteklerinizi.. eger konusmussanız ve dıkkate almamıssa ozaman bagları koparmada haklısınız

İkimizde hatalarımızı ve güzel huylarımızı bi kağıda yazıp ,birbirimize verdik. Ama bi kere bile kağıdı açıp okuyan olmadı. Havada kaldı olay. Düzelmiyo sanırım. Farklı kültür,farklı düşünce ,farklı insanlar ve koskoca 4 yıl

Bence uzun süreli ilişkiler ya ayrılıkla bitiyor yada evlilikle sonuçlanıyor erkek seni mutsuz ediyorsa ipi koparacaksın ,kendinle başbaşa kalmayı becereceksin , kendi olan güvenini kazanacaksın aşkda zaten sen istediğinde gelmez düşünmediğinde seni bulur

Aşkın hiç beklenmediği bi anda gelmesi çok kötü işte. O zamana kadar yanlış yoldamısın doğru yoldamısın emin olamıyosun. O zaman Aşık olduğumuzdada mantığımızımı kullanmalıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…