az önce eşim aradı iş çıkışı karşıya gidicem ben haberin olsun diye. Neden dedim annesinde kalan bilgisayar ve ses sistemi vardı onları alacakmış.
Annesini aramış hazırla onları geliyorum diye annesi de ben kullanıyorum demiş. Oda kullanma satıyorum ben onları demiş.
Akşmada eşimin mesaj kutusu dolmuştu onları siliyorum türksattan mesaj gelmiş 74 küsür faturanız var diye bend eşime gösterdim. Türksat eşimin üzerine ve 3 aydır ödememişler (görümcem ve eşi o evde yaşıyor)
şimdi kızlar vicdanım ve mantığım arasında kalakaldım. Bilgisayar ve ses sistemini alsın mı vicdanım bıraksın aldırma diyor mantığım çöpünü bırakma senden çaldıklarına saysınlar diyor.
Nolur bir akıl verin işyerindeyim ve orta yerimden çatlamak üzereyim burada kimseyle paylaşamıyorum çünkü:44:
ne biliyim aslında çok sinirli ve kinliyim onlara karşı ama birden arayıp ta alıcam ben deyince de üzüldüm sanki ama dediğiniz gibi müdahale etmemek en doğrusu galiba
hepsi eşime ait zaten. içimdeki merhameti hala kaybetmemişim demekki üzülüyorum kadının haline ama bir yandan da sinirleniyorum tabi saçma bir ruh hali. anlamadığım ve kızdığım aboneliği kullanan görümcem ve eşi ve ödeyecek durumları da var allah daha çok versin eşi iyi kazanıyor. neden 3 aydır ödememişler o kadar alıştılar ki herşeyi bizim ödememize.. eminim eşim bu kadar borç içinde olmasaydı öder di. bu sefer bizim evde kavga çıkardı.