valla ben tek çocuk değilim bu durumları ben de anlayamıyorum. evliliğin sırası mı olurmuş. kim hazır hissederse kariyerini oturtursa o evlenir. yani atıyorum abi birini bulamadı kardeş ömür boyu sevgili mi kalacak? ben ablamdan erken evlendim mesela. çevremde böyle örnek çok düşününce..ben tek cocugum belkide kardesim olmadigi icin onlari anlayamiyorum
sozde heves merak heyecan hep kacti, benim istedigim zaman degil onlarn keyfine gore oldugu icinSıra beklemek saçma ama bu nasıl tüm özel günlerinizde tadınızı kaçırabiliyor?
Durduk yerde kinlenmeyin. Geç olsun güç olmasın.
Bi kere bu olayların sırayla olması çok saçma.
Ben olsam alınırdım herhalde ama kıskançlıktan değil benim için özel olacak günler hakkında başkalarının karar vermesine alınırdım ( benzer durumdayız )
Yok artık :) güler misin ağlar mısın bilemedim :)eski insanlar gibi dusunuyolar canim sirayla olacak diye
ben hep onlari beklemek zorundayim
Allah bilir evlenince cocuk bile dogurtmazlar bana once abi ve yenge diye, ciddi ciddi bunu bile dusunuyorum artik
Benim bu hissettiklerimin mantikli aciklamasi var mi ve ne yapabilirim yardimci olurmusunuz arkadaslar
Sozluyum, sozlumun abisi var ve nisanlisi. Onlar 5 biz 3 yildir beraberiz.
Biz sozlenecegimiz zaman, abin sozlenmedi ve abim sozlenmedi diye bize izin vermediler, sozlum istemedi.
Abi soz nisan yapti sira bize geldi biz soz yaptik.
Biz kasimda nisan dusunuyorduk ama kaynim ve eltim o tarihte dugun yapicaz oyle karar verdik dediler. Abim evlenecek, abi once evlenmeli dediler bizim nisan yine ertelendi.
Bu ne? Hep ikinci planda olmak zorundamiyim ben.. Kiskaniyorum evet kiskaniyorumda hep ilgi ozen onlarda olmasi, hep ilk onlarin gelmesi.. keske benim sozlum abi olsaymis diyorum.. En kotusude sozlum bunun farkinda degil abisine canini verecek o derece... ben tek cocugum belkide kardesim olmadigi icin onlari anlayamiyorum ama bu benim kotu hissetmemi, kiskanmami ve tartismamizi engellemiyor
Benim her guzel gunumun degersiz hissettirilmesi, hep arka plana atilmami engellemiyor bunlari bilmem
Allah askina sizce ben suclumuyum? Eltime ve kaynima asla birsey belli etmedim bugune kadar kv kpede birsey belli etmedim tek sinirimi cikardigim kizdigim tartistigim kisi sozlum, sadece o biliyor bu hissettiklerimi
Sonuc olarak aralarind sadece eltimi seviyorum, canim benim cok iyi biri.. hem seviyorum hem kiskaniyorum o nasil bir durum bilmem :)
Sozlumun abisinden ve ailesinden nefret edyorum hep bizi ikinci plana attiklari icin
Teklif edebilirler madem cakisti tarihler sizin nisani erken yapalim ama nerdeeee biz kimiz ki dimi
Cok kizginim siz olsaniz nasil hissedersiniz?
valla ataerkıl aıle yapııs olanlarda once buyukler sonra kucukler olayı oluyor, helekı de evlenen evın erkek evladı ıse sız haklısınız aslında ıkı ayrı evlat, ıkı ayrı evlılık planı , hadı dugun ustu nısan olmaz bunu anlarım da dugunu beklemeyın sızde dugun oncesı yapın mesela, kımse kımsenın keyfını beklemek zorunda degıl kı sartlar maddı durumlar,zaman acısından herkesın planı programı farklı oluyor..Benim bu hissettiklerimin mantikli aciklamasi var mi ve ne yapabilirim yardimci olurmusunuz arkadaslar
Biz sozlenecegimiz zaman, abin sozlenmedi ve abim sozlenmedi diye bize izin vermediler, sozlum istemedi.
Biz kasimda nisan dusunuyorduk ama kaynim ve eltim o tarihte dugun yapicaz oyle karar verdik dediler. Abim evlenecek, abi once evlenmeli dediler bizim nisan yine ertelendi.
Bu ne? Hep ikinci planda olmak zorundamiyim ben.. Kiskaniyorum evet kiskaniyorumda hep ilgi ozen onlarda olmasi, hep ilk onlarin gelmesi.. keske benim sozlum abi olsaymis diyorum.. En kotusude sozlum bunun farkinda degil abisine canini verecek o derece... ben tek cocugum belkide kardesim olmadigi icin onlari anlayamiyorum ama bu benim kotu hissetmemi, kiskanmami ve tartismamizi engellemiyor
Benim her guzel gunumun degersiz hissettirilmesi, hep arka plana atilmami engellemiyor bunlari bilmem
Allah askina sizce ben suclumuyum? Eltime ve kaynima asla birsey belli etmedim bugune kadar kv kpede birsey belli etmedim tek sinirimi cikardigim kizdigim tartistigim kisi sozlum, sadece o biliyor bu hissettiklerimi
Sonuc olarak aralarind sadece eltimi seviyorum, canim benim cok iyi biri.. hem seviyorum hem kiskaniyorum o nasil bir durum bilmem :)
Sozlumun abisinden ve ailesinden nefret edyorum hep bizi ikinci plana attiklari icin
Teklif edebilirler madem cakisti tarihler sizin nisani erken yapalim ama nerdeeee biz kimiz ki dimi
Ne kadar kolay geliyor di mi? Bir aile peşpeşe iki evladını evlendirsin.Maddi yönünü bi kenara bırak,yorgunluk telaş,davetli hısım akrabaya bile külfet.Bu nasıl bir bakış açısı.İlk olmak.Allah aşkına bırakın şu toz pembe hayalleri.Mutlu evlilikten daha önemli ne var şu dünyada.Benim bu hissettiklerimin mantikli aciklamasi var mi ve ne yapabilirim yardimci olurmusunuz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?