Mantıklı bir yalan bulmam lazım

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Iyi geceler kızlar tam yatmaya hazırlanıyorum esimin yüzüğünü neden artık takmıyorsun demesiyle kötü oldum aylardır yuzugumu takmıyorum cunku nerde bilmiyorum gece gece tüm evi aradım yok daha öncesinde de bulamadım ana şuan çok net kaybettiğimin farkındayım. Çok üzüldüm hem madden hem manen.esim öğrenirse çok kızar çok büyük kavga edriz agrasif biraz ve ben çaktırmadan yenisini yaptramam durumum yok malesef.bana akıl verin nasıl bir bahane yalan uydururm.

Insan olduğumuzun çok şükür farkındayım.evet insanlık hali herşey olur ama eşim baya tutumlu ve gecim sıkntmiz çok .unutkanligimda var biraz ama dedgim gibi pek laftan anlamiyor.cozum odaklı olmak istiyorum.

Neyse onu söyle dürüst ol kaybedecek sen de varsın doğruluktan kaybet
Unutma gerçeklerin er yada geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır

Gümüşçülerde aynisini daha uygun fiyata yaptirabilirsiniz. Asabi olunca yine kendileri kaybediyo kandirilanlar yine kendileri oluyo

Sakın yalana dolana başvurma!!
Doğru yoldan şaşma. Doğrusu neyse onu söyle..Kaybettiğini söyle .kızarsa neden kızıyorsun ? yalan mı söylememi isterdin de hatta.
İnsanlık hali kaybetmek. Ama yalan söylemek senin seçimin olacak. Doğruyu söyle .kızarsa kızsın. Sende yüzüğünü kaybetmek istemezdin sonuçta.

Insan olduğumuzun çok şükür farkındayım.evet insanlık hali herşey olur ama eşim baya tutumlu ve gecim sıkntmiz çok .unutkanligimda var biraz ama dedgim gibi pek laftan anlamiyor.cozum odaklı olmak istiyorum.
madem kocanın bu huyu yüzünden yüzüğe bu kadar tepki vereceğini biliyorsun da bu kadar aydır aklın nerdeydi bacım adam aylar sonra fark etmiş madem.bu kadar zamanda bir çözüm bulamadın mı madem bu kadar korkuyorsun tepkisinden.

Bulunca da boynuna zıncırle takta bıdaha kaybetme ama sakın yalan soyleme

Bence yüzüğü eşin buldu saklıyor
Bilerekte sana sordu bakalım ne tepki verceksin diye yalan söylücekmisin diye
Yarın bi gün cikarır koyar oraya...

Bence yüzüğü eşin buldu saklıyor
Bilerekte sana sordu bakalım ne tepki verceksin diye yalan söylücekmisin diye
Yarın bi gün cikarır koyar oraya...
Inşallah öyledir daha öncesinde o şekilde davranışlar yaptı ama sanmıyorum bu sefer saklayabilecegi yerlerede baktım.

Inşallah öyledir daha öncesinde o şekilde davranışlar yaptı ama sanmıyorum bu sefer saklayabilecegi yerlerede baktım.

Benimde aklıma o geldi. O yüzden yaptırmak yada yalan söylemek yanlış olur. yüzüğümü şuraya koymuştum gördünmü de. sonra telaşa düşmüş gibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…