Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bazen herşeyin bizim istediğimiz gibi olmasını ve öyle cereyan etmesini isteriz.OFF yine aynı sorun gündeme geldim bunaldım daraldım artık annemim bi komşulara olayı anlatmadığını kalmıştı onuda yaptıya ne diyeyim:2:
aaaaaahhhhh ahhhhhhhhhhhhhh...
katlanırım, kendim seçtim fln da fln..
ne olur dinle aileni...
bilmediğin bi şehirde helede aile apartmanında yaşamayı kolaymı sanıyosun sen canım benim...
şimdi göremediğin, kabul etmek istemediğin, bi kulağından girip diğerinde çıkan ve ileride yaşadığın zaman seni üzecek o kadar çok şeyler olabilirki...
tanımadığın bilmediğin biyere ve insanların arasına böyle gözünü karartıp gitmen seni hayal kırıklığına uğratabilir...
hepimiz evli barklı iyi kötü tecrübeli insanlarız...
burada herkese tek tek sor bakalım..
annesini dinlemeyipte hayatından çok çok memnun olan annesinin yanıldığını söylecek bi kişi bile varmı....
gerçekten onlarıda anlamaya çalışıyorum bana ailesinin yada sevgilimin şu huyunu beğenmedik onlar şöyle insanlar deseler tamam dicem ama dünyanın en iyi insanı dahi olsalar olmaz asla diyo dizimin dibinde oturucaksın alk katı sana kiralıcaz orda oturursun diyo ki annemde uzağa gelin gitmiş birisi ve hiç pişmanda değil iyiki gtmişim diyo
tek kızım bide ondan dolayı sorun yapıyo sanırım şu an 25 yaşındayım 3 sene snra evlenmeyi planlıyoruz o zamana kadar herşey oturur sanırım ama beni bu kadar bunaltmasını herkeze yaymasını anlamış değilim.Ki ben o kadar mücadeleci yetiştimki bu zamana kadar kendi işimi kendim hallettim bununda üstesinden geliceğimi düşünüyorum ama aileyi ikna etmek o kadar kolay olmuyo:26: