Mantıklı düşünemiyorum

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlsr sevgilimin dogum günü diye ona pasta flan yapmıştım buluştuk kimler kutlamış falan diye bakalım eski konuşmaları da cıktı liseden bi kızla konuşmuş metrıda karşılaşmışlar sonra kız o sen miydin yazmıs. Sevgilim de evet görüşelim bi gün demis kız da olur falan demis sevgilim numarasını almıs. Diyorki söylesem kızacaktın napıyım sıkıldım ord liseden arkadaşımla bulusmak istedim(baska srhire gitti artık orda yaşıyor ama orda arkadaşları var yani) Bana yalan atıp bulusucakmıs. Kızardın diyor Pişmanım ayrılsan haklısın dedi hicbisey diyemedim. Okadar üzülüyorumki 1.5 yıllık iliski uyanmasam yalan atıcakmıs bana... Ayrılmak en dogrusu değil mi

O pastanın mumunu burnuna sok öyle ayrıl o kız düşkününden.

Sizin sevgilinizin daha önceden de yabancı kızlarla arkadaş olma durumu vardı, ondan da rahatsız olmuştunuz. Çevresinde hiç kız olsun istemiyorsunuz, sadece siz olun. Demek ki ne kadar baskılıyorsanız bu konular yüzünden yalan söyleme gereği duyuyor ki hiç hoş değil. Bence ayrılın o da rahat etsin siz de.

Bunun ilk olmadığının da bi garantisi yok. Ayrılsan yeridir demiş zaten,yolunu yapmış. Ay yanii bende anlamıyorum, s anki iki üç çocuk var bu kadar düşünüyorsun ayrılalım mi diye.

Şuna inanıyorum bir insan yalan söylüyorsa sebebi karşısında ki kişidir. Belki sen onu yalan söylemeye itiyorsundur.

Ama şuna da inanıyorum ki dürüst bir kişi her koşulda doğruyu söyler.
Yani senin bu sevgili yalancının teki. Zaten seni cok kolay gözden çıkarıyor. Ayrılırsan hakkın var demesi bile umrumda degilsin demek. Yani ister ayril ister dur demek istiyor.

Kızlsr sevgilimin dogum günü diye ona pasta flan yapmıştım buluştuk kimler kutlamış falan diye bakalım eski konuşmaları da cıktı liseden bi kızla konuşmuş metrıda karşılaşmışlar sonra kız o sen miydin yazmıs. Sevgilim de evet görüşelim bi gün demis kız da olur falan demis sevgilim numarasını almıs. Diyorki söylesem kızacaktın napıyım sıkıldım ord liseden arkadaşımla bulusmak istedim(baska srhire gitti artık orda yaşıyor ama orda arkadaşları var yani) Bana yalan atıp bulusucakmıs. Kızardın diyor Pişmanım ayrılsan haklısın dedi hicbisey diyemedim. Okadar üzülüyorumki 1.5 yıllık iliski uyanmasam yalan atıcakmıs bana... Ayrılmak en dogrusu değil mi
İyi de ortaokul arkadaşıyla bulunmasına niye kızasın? Çok mantıksız. Ha eğer sen de gazetedeki kadın fotoğrafından bile kiskanan acayip tiplerdensen yaptığın baskı boyle sonuç vermiş olabilir. Ama bu tip anormal insanlardan değilsen adam anormal o zaman.

İyi de ortaokul arkadaşıyla bulunmasına niye kızasın? Çok mantıksız. Ha eğer sen de gazetedeki kadın fotoğrafından bile kiskanan acayip tiplerdensen yaptığın baskı boyle sonuç vermiş olabilir. Ama bu tip anormal insanlardan değilsen adam anormal o zaman.
Tamam ben kıskancım kabul ama yine de normal mi ya
Hani beni kaybetmekten korkma böyle bişey yapar mı

Tamam ben kıskancım kabul ama yine de normal mi ya
Hani beni kaybetmekten korkma böyle bişey yapar mı
Çok eminim ki yaşım senden oldukça büyük. Benden sana bir abla tavsiyesi. Böyle olursan hayatta hep kaybedersin. Karşındaki insan bir defa korkar seni kaybetmekten, iki defa korkar. Üçüncüde yalanlar başlar. Dördüncüde boğulur çeker gider arkasından bakakalırsın. Bir de kiskanç insanlar saniyorlar ki karşısindaki 'ah beni çok seviyor ondan kiskaniyor' diye düşünecek. Ama hiç öyle olmuyor. Tam tersi benden baskasini, daha iyisini bulamaz, ezik, bana muhtaç, kendine güvensiz izlenimi veriliyor. Zaten açık söyleyeyim kendine güvenen insan kiskanmaz. Yani bu karşımdakine olan güvensizliğinden gelmiyor aslinda. Rahat Burak biraz adamı, nefes alacak alan birak. Yalan soylemesi çok kotu ama ayrilmayacaksan eğer ve yine baskici tutumun sürerse bu duyacagin son yalan olmaz. Sonunda da zaten sen terk edilirsin.

Kesinlikle canım ayrıl ve önüne bak daha senin bilmediğin ne yalanlar söylemiştir ve devamıda gelir

Back
X