Mantıklı düşünemiyorum

Çok eminim ki yaşım senden oldukça büyük. Benden sana bir abla tavsiyesi. Böyle olursan hayatta hep kaybedersin. Karşındaki insan bir defa korkar seni kaybetmekten, iki defa korkar. Üçüncüde yalanlar başlar. Dördüncüde boğulur çeker gider arkasından bakakalırsın. Bir de kiskanç insanlar saniyorlar ki karşısindaki 'ah beni çok seviyor ondan kiskaniyor' diye düşünecek. Ama hiç öyle olmuyor. Tam tersi benden baskasini, daha iyisini bulamaz, ezik, bana muhtaç, kendine güvensiz izlenimi veriliyor. Zaten açık söyleyeyim kendine güvenen insan kiskanmaz. Yani bu karşımdakine olan güvensizliğinden gelmiyor aslinda. Rahat Burak biraz adamı, nefes alacak alan birak. Yalan soylemesi çok kotu ama ayrilmayacaksan eğer ve yine baskici tutumun sürerse bu duyacagin son yalan olmaz. Sonunda da zaten sen terk edilirsin.
Tamam ben kıskanctım kabul ediyorum ama kendiside benden farklı değildi. O da bir erkek arkadaşımla tek başıma oturmama sıcak bakmazdı.
O yüzden ben yanlıs yaptığımı düşünmüyorum

Sorun görüşmesi değil sorun yalana yeltenmesi ..... bendede bu konuyla alakalı değilde beyaz bir yalan söylemesi problemi oldu, birkaç gün önce konuda açmıştım .... insanı düşündüren durum zaten acaba fark etmeden kaç yalan söyledi oluyor

Bence de söylenmeli. Tamam sevgili diye yular takmıyoruz. Ama kendi buluşacak kadar değer verdiği arkadaşlarından sevgilisine bahsetsin, tanışırsın. Ne var yani. Sen kızarsın demek. Neden benim aklıma karpuz kabuğu düşünüyorsun. Acaba kıskanmam gereken bir durum mu var?

Yalan söylemesi kesinlikle doğru değil ama siz de hayatınıza giren insanı darlayip bogmayin. Bı insan seviyorsa seviyordur, sevmiyosa sevmiyordur. Gözü aklı dışarda olan birisini ne kadar hayatınızda tutabilirsiniz. Onunla görüşme, şuraya gitme vs gibi tavırlar çok doğru gelmiyor.

Kızlsr sevgilimin dogum günü diye ona pasta flan yapmıştım buluştuk kimler kutlamış falan diye bakalım eski konuşmaları da cıktı liseden bi kızla konuşmuş metrıda karşılaşmışlar sonra kız o sen miydin yazmıs. Sevgilim de evet görüşelim bi gün demis kız da olur falan demis sevgilim numarasını almıs. Diyorki söylesem kızacaktın napıyım sıkıldım ord liseden arkadaşımla bulusmak istedim(baska srhire gitti artık orda yaşıyor ama orda arkadaşları var yani) Bana yalan atıp bulusucakmıs. Kızardın diyor Pişmanım ayrılsan haklısın dedi hicbisey diyemedim. Okadar üzülüyorumki 1.5 yıllık iliski uyanmasam yalan atıcakmıs bana... Ayrılmak en dogrusu değil mi
Bunaltiyorsaniz o yuzden soyleyememistir cekinmistir..

Bazi insanlar flortoz olur illa karsi cinsten birileriyle gorusmek isterler ,durum ilerlerse ,aldatmaya doner tabiki
Kendini bildigi icin sevgilin ,yalan soylemeyi uygun gormus ,
Sen kendine yalan soylenmeyi uygun goruyor musun ,
Arkadaslik olsa salt amac erkek lise arkadaslarida vardir herhalde ,
Sacmalamis kendisi

Gizli gorusmesi hata ama once dusunceni anlatmalisn anlamiyrsa tekrar ediyrsa yalana zaten ayril uzulursun ... iliski kolay olmuyr ama bunu unutma aldatma yok belki sıktığın icindir bu yalanıda...

Senin kızacak olman O nun yalan söylemesini gerektirmiyor ve yaptigini masum kılmıyor. Her kızacagin seyi yalan soylerek yapmaya devam mi edecek? Yani yakalanmadikca problem yok. Boyle iliski mi olur?

Böylesini de ilk defa duyuyorum.Açık açık sana yalan söyleyeceğini de söylemiş kesinlikle ayrıl ayrıca gözden uzak gönülden ırak olur.

Back
X