mantıklı yorumlara ihtiyacım var

Sperm havayla temas edince ölüyor diye biliyorum
Yani elini kendine sonra sana sürecek
Spermler de o an can havliyle rahme koşacak falan filan
Ayrıca tlcdeki insanların sürtünerek seviştiklerini sanmıyorum 🥴

iyi akşamlar,
öncelikle endişelerimin bu şartlar altında saçma olduğunun farkındayım fakat aşırı derecede takıntılı bir insanım o yüzden şu an mantıklı yorumlara ihtiyacım var, şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

16 hafta önce partnerimle yakınlaştık, birleşme olmadı sürtünme vs oldu fakat sürtünmenin bazı kısımlarında kondom vardı.partnerim kendi cinsel organına dokunduktan sonra benimkine de dokundu (bu bilgiyi vermemin nedeni kondom kullanma talimatlarında cinsel organınıza kondomsuz dokunduysanız partnerinizkine temas etmeyin dediği için)
sürtünmeyle hamile kalmanın neredeyse imkansız olduğunu biliyorum fakat içime kurt bir kere düştü. tlc’nin hamile olduğumu bilmiyordum programını izledikten sonra deli gibi aklıma takılıyor bu ekstrem durumdaki hamilelikler. beni şüpheye düşüren tek durum kilo almış olmam, göbekten kilo almaya müsait bir yapım var ama bir acaba dedirtti hal böyle olunca.
bu olaydan sonra her ay düzenli adet oldum, bulantım vs yok.
halsizlik, hazımsızlık vs genellikle yaşadığım sorunlar.
kafam rahat etsin diye test yaptım bunca süre sonra kanımda hormon varsa kesinlikle çıkar zaten diye test de bu halde çıktı, ben mi yanlış kullandım, idrarımı yaptıktan sonra kapağını kapatıp bekledim. ya da test mi bozuk sizce? yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Eki Görüntüle 2569500
Fazla miktarda sıvı kullanıldığı için bozulmuş o test

16 hafta dile kolay, 5 ay kalmis doguma :rolleyes:

Konu sahibi gidin guzelce korunun, guzelce de sevisin, o programi da izlemeyin.
Hele ki kk nin korunurken hamile kalanlar hikayelerinden aman diyim uzak kalin. Benim gibi manyaksaniz ucu tupleri baglatmaya kadar gider.

Rahat olun, duzgun korunup hamile kalma ihtimali imkansiza yakin.

Back
X