Mantıklı yorumlarınızla beni kendime getirebilir misiniz

Diamoonds

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
77
80
8
29
Kızlar daha önce konu açmıştım 8 senelik ilişkim erkek arkadaşımın ben seni üzüyorum bilmem ne bahaneleriyle bitmiş görüşelim öyle bitirelim dediğim halde görüşmemiş sonra ortamını genişletip devam etmişti hayatına. Aradan 1 buçuk aya yakın geçti ara ara özlemlerim, içimin burukluğu olmuyor değil ama olabildiğince kendimi toparlamaya çalışıyorum. Neyse bu bana dün mesaj atmış konuştuk konunun özeti buluşabilirmiyiz çok fazla zamanını almayacağım sadece söylemek istediklerim var, aklını karıştırmal gibi bi amacım da yok tarzı. Bende görüşmek istemediğimi isterse mesaj olarak anlatabilceğini söyledim ama anlatmadı işte uzun ve benim için önemli olmayan şeyler olduğunu öne sürerek zamanını almayım dedi sonra özür diledi rahatsız ettiği için ve konuşma bitti. Kızlar çok özledim gururumdan istemiyorum dedim tersledim ama ne konuşucaktı ne yapıcaktı çok merak ediyorum. İyi mi yapmışım napmalıydım beni azcık rahatlatın yaa(

sızı bırakan karsı taraf....tekrar aramak nezketınde bıle bulunmamıs ya tutarsa hesabı mesaj atmıs...oda oyle pışmanlık dolu ıcten gelerek degil....yanlıs anladıysam kusura bakmayın...gercek nıyetı olan ona gore adım atar.bu durumda siz alttan almıs olcaksınız...omur boyu lttan alan taraf olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…